Brett Cullen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brett Cullen
(Peter Brett Cullen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Brett Cullen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brett Cullen 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Brett Cullen
datum narození 26.8.1956
(herec, instagram)

Brett Cullen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - I Do, I Do
(2015) - Point of Honor
(2015) - The Last Rescue
(2015) - It Snows All the Time
(2013) - 42
(2013) - Devious Maids (TV seriál)
(2012) - Výlet s mámou
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - Rudý úsvit: Nová krev
(2011) - Vpich
(2011) - Monte Carlo
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2011) - Hallelujah
(2011) - Beneath the Darkness
(2010) - Za branou (TV seriál)
(2010) - The Runaways
(2010) - The Space Between
(2010) - Skateland
(2010) - Crooked Lane
(2009) - Reunion
(2009) - Make It or Break It (TV seriál)
(2009) - Killing Dinner
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Spálené životy
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - The Brothel
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Pocit viny
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Ghost Rider
(2006) - Pepper Dennis (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Gang v útoku
(2006) - Friday Night Lights (TV seriál)
(2006) - Faceless
(2005) - The Needs of Kim Stanley
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - Život v Liberty Street
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Zimní ráj (TV seriál)
(2004) - Záhadná smrt
(2004) - Nepříčetnost
(2004) - Havárie letu 323
(2004) - Dokonalost sama
(2003) - Policajti na baterky
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Learning Curves
(2002) - Nancy Drew
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Na Zlatém jezeře
(2000) - The Expendables
(2000) - Náhradníci
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - The Simple Life (TV seriál)
(1998) - Legacy (TV seriál)
(1997) - Vezmeš si mě?
(1997) - Srdce v pronájmu
(1997) - Perfektní tělo
(1997) - Orleans (TV seriál)
(1997) - Levitation
(1997) - The Killing Jar
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Shattered Mind
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Síla lásky
(1995) - The Omen
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Apollo 13
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Rodinné album
(1994) - Ostrovy
(1994) - A Kiss Goodnight
(1994) - Hazardní hráč
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Prahysterie
(1993) - Nic než strach
(1993) - Matka nevěsty
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Útěk z normálu
(1992) - Grapevine (TV seriál)
(1992) - Another Round
(1991) - Tajemství meče
(1991) - Šílená pečovatelka
(1991) - Kde odpočívají spící psi
(1991) - Do cizích rukou
(1990) - Image
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1988) - Dead Solid Perfect
(1987) - I'll Take Manhattan (TV seriál)
(1986) - Škola letušek
(1986) - Příběh Mitche Snydera
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Midas Valley
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - V (TV seriál)
(1984) - Single Bars, Single Women
(1984) - Eureka Stockade (TV seriál)
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brett Cullen 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brett Cullen - herec

se narodil 26.8.1956 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brett Cullen

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Brett Cullen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
3°12’
 
LunaLuna:
Býk
0°19’
 
MerkurMerkur:
Panna
29°55’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°29’
 
MarsMars:
Ryby
22°01’
R
JupiterJupiter:
Panna
10°05’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°44’
 
UranUran:
Lev
4°31’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°15’
 
PlutoPluto:
Lev
28°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°27’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°23’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°43’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »