Brian Blessed wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brian Blessed

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.10. 1936 - 04:50h
Místo:
Mexborough, Anglie
Země:
Věk:
85 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Brian Blessed - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
9.10.1936 - 04:50  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.10.1936 - 04:50  
GB, Mexborough:
53°30' s.š., 1°17' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brian Blessed 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Brian Blessed
datum narození 9.10.1936
(herec, režisér, instagram)

Brian Blessed - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dark Ascension
(2016) - Banking on Mr. Toad
(2014) - From Borehamwood to Hollywood: The Rise and Fall and Rise of Elstree
(2013) - Was It Something I Said?
(2013) - Toulky britskou minulostí (TV seriál)
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - Legenda Země OZ: Dorotka se vrací
(2013) - Henry Hugglemonster (TV seriál)
(2012) - Wizards vs. Aliens (TV seriál)
(2012) - Star Wars: Impérium útočí
(2012) - Piráti!
(2012) - Chcete být piráty?
(2011) - Wojtek: The Bear That Went to War
(2011) - QI Genesis
(2011) - Fry's Planet Word (TV seriál)
(2011) - Pointless Celebrities (TV seriál)
(2010) - Cesta na vrchol
(2008) - Blackadder's Most Cunning Moments
(2008) - Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga
(2008) - Agent Crush
(2007) - We Love 'The Sky at Night'
(2007) - Obchod století
(2006) - Mist: The Tale of a Sheepdog Puppy
(2006) - Meč spravedlnosti
(2006) - Jak se Vám líbí
(2006) - The Conclave
(2004) - Prasátko Peppa (TV seriál)
(2004) - Olympiad 448 BC: Olympiad of Ancient Hellas
(2004) - Cabbages & Queens
(2004) - Alexander Veliký
(2003) - Let's Write a Story (TV seriál)
(2003) - Devil's Harvest
(2001) - I Love Christmas
(2000) - Night of a Thousand Shows
(2000) - Někdo musí z kola ven
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Tarzan
(1999) - Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
(1999) - Největší obchodní dům na světě
(1999) - The Nearly Complete and Utter History of Everything
(1999) - King Lear
(1999) - The Big Knights (TV seriál)
(1998) - Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
(1997) - Macbeth
(1997) - The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
(1996) - Kateřina Veliká
(1996) - Hamlet
(1996) - The Bruce
(1995) - The Doctors, 30 Years of Time Travel and Beyond
(1995) - Únos
(1995) - Johnny a duchové (TV seriál)
(1994) - MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy
(1994) - Chasing the Deer
(1993) - Mnoho povyku pro nic
(1993) - Lady Chatterleyová
(1992) - Žabák Freddie
(1992) - Exam Conditions
(1992) - Back in the U.S.S.R.
(1991) - Galahad of Everest
(1991) - Waiting for Godot
(1991) - Robin Hood: Král zbojníků
(1991) - Prisoner of Honor
(1990) - The Castle of Adventure (TV seriál)
(1990) - Blood Royal: William the Conqueror
(1989) - Jindřich V.
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1987) - Villém Tell (TV seriál)
(1987) - My Family and Other Animals (TV seriál)
(1986) - Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
(1986) - Lovejoy (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1984) - Poslední dny Pompejí (TV seriál)
(1984) - Pán z Ballantrae
(1983) - Pes baskervillský
(1983) - Černá zmije (TV seriál)
(1983) - Cesta do Číny
(1981) - The Little World of Don Camillo (TV seriál)
(1980) - Hudba pro radost
(1980) - Flash Gordon
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1979) - Crime and Punishment (TV seriál)
(1979) - The Aphrodite Inheritance (TV seriál)
(1978) - Blakes 7 (TV seriál)
(1978) - The Beginning
(1976) - The Story of David
(1976) - A Midsummer Nightmare
(1976) - Já, Claudius (TV seriál)
(1976) - Into Infinity
(1976) - Cosmic Princess
(1975) - The Venturers (TV seriál)
(1975) - Survivors (TV seriál)
(1975) - Space: 1999 (TV seriál)
(1975) - King Arthur, the Young Warlord
(1975) - Inspektor Regan (TV seriál)
(1975) - The Great Alfred
(1974) - Churchill's People (TV seriál)
(1974) - Boy Dominic (TV seriál)
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1973) - The Recruiting Officer
(1972) - Muž jménem La Mancha
(1972) - Jindřich VIII. a jeho šest žen
(1972) - Arthur of the Britons (TV seriál)
(1971) - The Trojan Women
(1971) - Shirley's World (TV seriál)
(1971) - Poslední údolí
(1971) - Justice (TV seriál)
(1970) - Wine of India
(1970) - Whom God Hath Joined
(1970) - Rodinné pouto
(1970) - Crime of Passion (TV seriál)
(1969) - Son of Man
(1969) - Randall a Hopkirk (TV seriál)
(1969) - Hadleigh (TV seriál)
(1969) - Dokud nás smrt nerozdělí
(1969) - Barrister at Law
(1968) - Kriminalista (TV seriál)
(1968) - Cold Comfort Farm
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
(1966) - Vánoční překvapení
(1966) - The Three Musketeers (TV seriál)
(1965) - Jackanory
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Public Eye (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1961) - The Avengers (TV seriál)

Brian Blessed - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brian Blessed 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brian Blessed - herec, režisér

se narodil 9.10.1936 ve městě Mexborough, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brian Blessed

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Brian Blessed
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
15°42’
1
 
LunaLuna:
Lev
5°55’
11
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°25’
1
R
VenušeVenuše:
Štír
12°48’
2
 
MarsMars:
Panna
7°49’
12
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°27’
3
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°10’
6
R
UranUran:
Býk
8°27’
8
R
NeptunNeptun:
Panna
17°34’
12
 
PlutoPluto:
Rak
28°40’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°58’
3
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°40’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°19’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
8°59’
3
Domy:
Panna
29°12’
Ryby
29°12’
2:
Váhy
22°31’
8:
Beran
22°31’
3:
Štír
22°22’
9:
Býk
22°22’
Střelec
28°56’
Blíženci
28°56’
5:
Vodnář
5°38’
Lev
5°38’
6:
Ryby
5°41’
Panna
5°41’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
14°04’
11
Slun./Luna:
Panna
10°48’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »