Brian George wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brian George

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jeruzalém
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Brian George - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.7.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brian George 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Brian George
datum narození 1.7.1952
(herec, instagram)

Brian George - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Po
(2015) - The Party Is Over
(2015) - Dependent's Day
(2014) - It's Gawd!
(2014) - Beethoven's Treasure
(2014) - Batman: Strange Days
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2013) - Myšák Mickey (TV seriál)
(2013) - Beware the Batman (TV seriál)
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Sullivan a syn (TV seriál)
(2012) - Pes a jeho blog (TV seriál)
(2012) - Liga spravedlivých: Zánik
(2012) - Hotel Transylvánie
(2012) - Delhi Safari
(2011) - 2 $ocky (TV seriál)
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Health Nutz (TV seriál)
(2011) - Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
(2010) - Rybičky (TV seriál)
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2010) - Batman vs. Red Hood
(2009) - Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války
(2008) - Shades of Ray
(2008) - Senzační Spider-Man (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2008) - Batman - Gothamský rytíř
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2006) - Zvědavý George
(2006) - So noTORIous (TV seriál)
(2006) - Saved (TV seriál)
(2006) - Rande měsíce
(2006) - Mistr Manny (TV seriál)
(2006) - Crumbs (TV seriál)
(2005) - 100% blond
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Trollz (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Jake in Progress (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Traffic (TV seriál)
(2004) - North Shore (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Dotyk růžové
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - Regular Joe (TV seriál)
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Kim Possible: Tajné složky
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Živě z Bagdádu
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - The Weakest Link
(2001) - Time Squad (TV seriál)
(2001) - Šikula a šikulkové (TV seriál)
(2001) - Samuraj Jack (TV seriál)
(2001) - Přízračný svět
(2001) - Mimo zákon
(2001) - Lloyd in Space (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Invader ZIM (TV seriál)
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2001) - Bubliňák
(2001) - Bob Patterson (TV seriál)
(2000) - Vražda na filmovém festivalu v Cannes
(2000) - Super kšeft
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Molly
(1999) - Mike, Lu & Og (TV seriál)
(1999) - Inspektor Gadget
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1999) - Akce (TV seriál)
(1998) - Přistání naslepo
(1998) - Mentors (TV seriál)
(1998) - Looking for Lola
(1998) - Damon (TV seriál)
(1998) - Bob a Margaret (TV seriál)
(1998) - Batman & Mr. Freeze: Supernula
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Brooklyn South (TV seriál)
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Something So Right (TV seriál)
(1996) - Road Rovers (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Příšerná rodinka
(1995) - Platypus Man (TV seriál)
(1995) - Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Freakazoid! (TV seriál)
(1995) - The Crew (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1995) - A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
(1994) - Weird Science (TV seriál)
(1994) - Monty (TV seriál)
(1994) - Heisei tanuki gassen pompoko
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Beethoven (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Růžový panter (TV seriál)
(1993) - Lidský terč
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Super Dave: Daredevil for Hire (TV seriál)
(1992) - Porco Rosso
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Sons and Daughters (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Detektiv Duck (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - In Living Color (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - I, Martin Short, Goes Hollywood
(1989) - Doctor Doctor (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1988) - Palais Royale
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - Roxana
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - The Real Ghost Busters (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Dennis - postrach okolí (TV seriál)
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Starostliví medvídci
(1985) - MASK (TV seriál)
(1985) - Comedy Factory (TV seriál)
(1984) - Tas!
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1982) - The Edison Twins (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1979) - The Littlest Hobo (TV seriál)
(1975) - King of Kensington (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brian George 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brian George - herec

se narodil 1.7.1952 ve městě Jeruzalém
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brian George

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Brian George
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°34’
 
LunaLuna:
Váhy
20°37’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°40’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°22’
 
MarsMars:
Štír
3°59’
 
JupiterJupiter:
Býk
13°50’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°33’
 
UranUran:
Rak
13°54’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°55’
 
PlutoPluto:
Lev
19°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°47’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°33’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
9°31’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »