Brianna Brown wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brianna Brown
(Brianna Lynn Brown)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Saint Paul, Minnesota
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka

Brianna Brown - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brianna Brown 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Brianna Brown
datum narození 2.10.1979
(herečka, instagram)

Brianna Brown - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Storyteller
(2015) - The Whispers (TV seriál)
(2015) - One Moment Please...
(2015) - Kiss Me, Kill Me
(2013) - Screwed
(2013) - Graceland (TV seriál)
(2013) - Devious Maids (TV seriál)
(2012) - Společná terapie (TV seriál)
(2012) - Procitnutí (TV seriál)
(2012) - Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
(2011) - Ve jménu vlasti (TV seriál)
(2011) - Tělo jako důkaz (TV seriál)
(2011) - Pomsta (TV seriál)
(2011) - Adults Only (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - The Lost Tribe
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Oběť zla
(2007) - No Destination
(2007) - Dash 4 Cash
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Štestí věčné lásky
(2006) - Noc oživlých mrtvol 3D
(2005) - 40 let panic
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Mezi mužem a ženou
(2005) - Ex Post Facto
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - Adam and Eve
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - Yuri and Me
(2003) - Lost at Home (TV seriál)
(2003) - Detektivové z Hollywoodu
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Zvíře
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Off Centre (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Search for the Jewel of Polaris: Mysterious Museum
(1999) - Machři a šprti (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brianna Brown 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brianna Brown - herečka

se narodila 2.10.1979 ve městě Saint Paul, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brianna Brown

Dnes se narodili
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Brianna Brown
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°41’
 
LunaLuna:
Vodnář
22°23’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°51’
 
VenušeVenuše:
Váhy
18°54’
 
MarsMars:
Lev
4°30’
 
JupiterJupiter:
Panna
0°35’
 
SaturnSaturn:
Panna
19°58’
 
UranUran:
Štír
18°48’
 
NeptunNeptun:
Střelec
18°01’
 
PlutoPluto:
Váhy
18°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°41’
R
Černá LunaLilith:
Panna
9°23’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°01’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Hrubín
(*1910 - 1971) spisovatel, básník

Rakousko Leopold II.
(*1747 - 1792) uherský a český král, římský král

Česká republika Jan Vyčítal
(*1942 - 2020) zpěvák, hudebník, textař, výtvarník

Spojené státy Jewel Akens
(*1933 - 2013) zpěvák

Itálie Giacomo Balla
(*1871 - 1958) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »