Brock Peters wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brock Peters
(George Fisher)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
23.8.2005 (Příčina: Rakovina, Slinivka)
Povolání:
herec

Brock Peters - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.7.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brock Peters 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Brock Peters
datum narození 2.7.1927
(herec, instagram)

Brock Peters - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Borg War
(2003) - Dorothy Dandridge: An American Beauty
(2002) - 10,000 Black Men Named George
(2002) - Thornberryovi na cestách
(2002) - No Prom for Cindy
(2002) - Medailon
(2002) - The Last Place On Earth
(1998) - Fearful Symmetry
(1998) - Park Day
(1997) - Two Weeks from Sunday
(1996) - Duch minulosti
(1995) - An Element of Truth
(1995) - Barone, Il (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Cosmic Slop
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1992) - You Must Remember This
(1992) - Tajemství
(1992) - The Importance of Being Earnest
(1992) - Highway Heartbreaker
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - When It Was a Game
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - The Pirates of Dark Water (TV seriál)
(1991) - Aligátor 2: Mutace
(1990) - Gravedale High (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1990) - The Big One: The Great Los Angeles Earthquake
(1989) - Polly
(1988) - To Heal a Nation
(1988) - Broken Angel
(1986) - Passion and Memory
(1986) - Wildfire (TV seriál)
(1986) - Star Trek IV: Cesta domů
(1986) - Samson and Delilah
(1985) - Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Challenge of the GoBots (TV seriál)
(1983) - Záhada v Karibiku
(1983) - This Is the Life (TV seriál)
(1982) - Denmark Vessey's Rebellion
(1981) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - A Bond of Iron
(1978) - The Million Dollar Dixie Deliverance
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1978) - Abe Lincoln: Freedom Fighter
(1977) - SST: Death Flight
(1977) - Seventh Avenue (TV seriál)
(1976) - Odpočítávání smrti
(1975) - Framed
(1974) - Lost in the Stars
(1973) - A Look at the World of SOYLENT GREEN
(1973) - Soylent Green
(1973) - Slaughter's Big Rip-Off
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1972) - Welcome Home, Johnny Bristol
(1972) - Norman Corwin Presents (TV seriál)
(1972) - Black Girl
(1970) - Jack Johnson, the Big Fights
(1970) - The McMasters
(1969) - Della
(1968) - Trumfové eso
(1968) - P.J.
(1968) - Daring Game
(1967) - Incident
(1965) - Major Dundee
(1964) - Zastavárník
(1963) - Heavens Above!
(1962) - Pokoj ve tvaru L
(1962) - Jako zabít ptáčka
(1959) - Porgy and Bess
(1954) - Carmen Jones

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.7.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brock Peters 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brock Peters - herec

se narodil 2.7.1927 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brock Peters

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Brock Peters
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°36’
 
LunaLuna:
Lev
18°49’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°36’
 
VenušeVenuše:
Lev
25°02’
 
MarsMars:
Lev
15°52’
 
JupiterJupiter:
Beran
2°44’
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°55’
R
UranUran:
Beran
3°23’
 
NeptunNeptun:
Lev
25°02’
 
PlutoPluto:
Rak
15°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°18’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°19’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°24’
 
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
0xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »