Bruce Bilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce Bilson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
režisér

Bruce Bilson - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
19.5.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce Bilson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bruce Bilson
datum narození 19.5.1928
(režisér, instagram)

Bruce Bilson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Pop-Up Brady (TV seriál)
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1994) - Zmije (TV seriál)
(1994) - Stíny nad Waikiki (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1992) - Human Target (TV seriál)
(1991) - P.S.I. Luv U (TV seriál)
(1991) - Dinosaurové (TV seriál)
(1990) - They Came from Outer Space (TV seriál)
(1990) - The Bradys (TV seriál)
(1990) - Hull High (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1988) - The Munsters Today (TV seriál)
(1986) - Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Gidget's Summer Reunion
(1985) - Colbyové (TV seriál)
(1984) - Chattanooga Choo Choo
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Just Our Luck (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Private Benjamin (TV seriál)
(1981) - Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - Strašidla z Buxley Hall
(1980) - Skag (TV seriál)
(1979) - Turnabout (TV seriál)
(1979) - Poprask v Severní ulici
(1979) - Pleasure Cove
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1979) - The Halloween That Almost Wasn't
(1979) - Delta House (TV seriál)
(1979) - Dallas Cowboys Cheerleaders
(1979) - The Bad News Bears (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Tabitha (TV seriál)
(1977) - Quark (TV seriál)
(1977) - Hunter (TV seriál)
(1976) - The Wackiest Wagon Train in the West
(1976) - The New Daughters of Joshua Cabe
(1976) - The Feather and Father Gang (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Když je všechno jinak (TV seriál)
(1975) - Dead Man on the Run
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - Sierra (TV seriál)
(1974) - The Girl Who Came Gift-Wrapped
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Dusty's Trail (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - The Paul Lynde Show (TV seriál)
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - Nanny and the Professor (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Barefoot in the Park (TV seriál)
(1970) - Arnie (TV seriál)
(1969) - Pate Katelin en Buenos Aires
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Blondie (TV seriál)
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1965) - Gidget (TV seriál)
(1965) - Camp Runamuck (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - The Patty Duke Show (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.5.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce Bilson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce Bilson - režisér

se narodil 19.5.1928 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce Bilson

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Bruce Bilson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
28°14’
 
LunaLuna:
Býk
27°30’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°34’
 
VenušeVenuše:
Býk
16°33’
 
MarsMars:
Beran
1°58’
 
JupiterJupiter:
Beran
26°37’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°09’
R
UranUran:
Beran
6°14’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°25’
 
PlutoPluto:
Rak
15°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°15’
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
7°08’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »