Bruce Davison wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce Davison

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér

Bruce Davison - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce Davison 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bruce Davison
datum narození 28.6.1946
(herec, režisér, instagram)

Bruce Davison - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Yamasong: March of the Hollows
(2016) - The Mystery of Casa Matusita
(2016) - The Bronx Bull
(2016) - Rock Paper Dead
(2016) - Killing Frank
(2016) - The Curse of Sleeping Beauty
(2016) - Bender
(2016) - Abnormal Attraction
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2015) - Tao of Surfing
(2015) - Displacement
(2015) - Cesta do vyšší společnosti
(2015) - Black Beauty
(2014) - 37
(2014) - 108 Stitches
(2014) - Those Who Kill (TV seriál)
(2014) - Sister
(2014) - A Schizophrenic Love Story
(2014) - Sequestered (TV seriál)
(2014) - Pronásledovaný
(2014) - Elwood
(2013) - Words and Pictures
(2013) - Saving Lincoln
(2012) - Stealing Roses
(2012) - Přízrak z lesa strachu
(2012) - Poslední základna (TV seriál)
(2012) - Návrat vraždících bestií
(2012) - The Millionaire Tour
(2012) - The Lords of Salem
(2012) - Brother White
(2011) - Vánoce pro psa
(2011) - Poslední minuty na Zemi
(2011) - Munger Road
(2011) - Luck (TV seriál)
(2011) - God Don't Make the Laws
(2011) - The Congregation
(2011) - Coffin
(2010) - Titanic II
(2010) - Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Camp Hope
(2010) - Australská apokalypsa
(2009) - Zlaté Vánoce
(2009) - Vánoční anděl
(2009) - Passengers
(2009) - Hranice
(2009) - Děsivá předpověď
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2008) - Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
(2008) - Flynn Carsen 3: Jidášův kalich
(2007) - Osudové selhání
(2006) - Untitled Brad Copeland Project
(2006) - Special Ops: Delta Force
(2006) - Mrtvá dívka
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - 8MM 2
(2005) - Zpovědní tajemství
(2005) - Zločin z nenávisti
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Záhada Bermudského trojúhelníku
(2005) - Pohnutí
(2005) - Nákupní horečka
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Královská nemocnice (TV seriál)
(2004) - Klinika
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2004) - Evergreen
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - X-Men 2
(2003) - Síla lidskosti
(2003) - Porota
(2003) - Manfast
(2002) - Too Young to Be a Dad
(2002) - Těžký zločin
(2002) - Právo v Los Angeles
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Dahmer
(2001) - Šílená / Krásný
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - The Other Side
(2001) - Na hraně
(2001) - Mimo sezónu
(2001) - Letní vzplanutí
(2000) - X-Men
(2000) - The Mutant Watch
(2000) - Král je živ
(1999) - Vzpomínky v mém srdci
(1999) - Vendeta
(1999) - Na první pohled
(1999) - Hradba mlčení
(1998) - Papoušek Paulie
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Básník
(1997) - Rošády lásky
(1997) - Barva spravedlnosti
(1996) - Světlo mého srdce
(1996) - Poslední večírek
(1996) - Polibek vdovy
(1996) - Čarodějky ze Salemu
(1996) - Co skrývá Amerika
(1996) - After Jimmy
(1995) - Zoufalý a nebezpečný
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Present Tense, Past Perfect
(1995) - Lék
(1995) - Homage
(1995) - Dívčí klub
(1995) - Daleko od domova
(1994) - Someone Else's Child
(1994) - Skejťák 2
(1993) - Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
(1993) - Zoufalá spravedlnost
(1993) - Šest stupňů odloučení
(1993) - Prostřihy
(1993) - An Ambush of Ghosts
(1992) - Přímý přenos z cely smrti
(1992) - Desperate Choices: To Save My Child
(1991) - Ocel a krajky
(1991) - Harry a Hendersonovi (TV seriál)
(1990) - Stolen: One Husband
(1989) - The More You Know
(1989) - Společník na dlouhé trati
(1989) - Boj o Grace magazín
(1987) - Ubohá bohatá dívka
(1987) - The Misfit Brigade
(1986) - The Ladies Club
(1985) - Špióni jako my
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock Presents
(1984) - Zločiny z vášně
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - The Taming of the Shrew
(1983) - Lies
(1983) - Ghost Dancing
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Kiss My Grits
(1981) - The Wave
(1981) - Vysoké riziko
(1981) - Incident at Crestridge
(1980) - The Lathe of Heaven
(1979) - The Horror Show
(1979) - Mind Over Murder
(1979) - The Gathering, Part II
(1978) - Summer of My German Soldier
(1978) - Mourning Becomes Electra (TV seriál)
(1978) - Deadman's Curve
(1978) - Brass Target
(1977) - Short Eyes
(1977) - Rodinné setkání
(1977) - Portrait of Grandpa Doc
(1977) - French Quarter
(1976) - Tři ze sanitky
(1976) - Grand Jury
(1975) - The Last Survivors
(1974) - Mame
(1973) - Vzplanutí
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1972) - Ulzanův nájezd
(1972) - Peege
(1972) - The Jerusalem File
(1971) - Willard
(1971) - Owen Marshall, Counsellor at Law
(1971) - Been Down So Long It Looks Like Up to Me
(1970) - Jahodová proklamace
(1969) - Last Summer
(1960) - Insight (TV seriál)

Bruce Davison - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bruce Davison - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1954) Lisa Pelikan - manželka
(*1949) Jess Walton - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1946) Peggy Lipton
(*1959) Rebecca De Mornay
(*1947) Kim Darby

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce Davison 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce Davison - herec, režisér

se narodil 28.6.1946 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce Davison

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Bruce Davison
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°10’
 
LunaLuna:
Blíženci
26°46’
 
MerkurMerkur:
Lev
0°55’
 
VenušeVenuše:
Lev
12°09’
 
MarsMars:
Panna
4°39’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°43’
 
SaturnSaturn:
Rak
25°29’
 
UranUran:
Blíženci
18°42’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°52’
 
PlutoPluto:
Lev
10°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°01’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°01’
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »