Bruce Glover wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce Glover
(Bruce Herbert Glover)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herec

Bruce Glover - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.5.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce Glover 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bruce Glover
datum narození 2.5.1932
(herec, instagram)

Bruce Glover - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hiszpanka
(2014) - Scammerhead
(2010) - Six Days in Paradise
(2009) - Buffalo Bushido
(2007) - It Is Fine. Everything Is Fine!
(2007) - Broke Sky
(2006) - Simon říká
(2005) - Will Unplugged
(2001) - Přízračný svět
(2000) - Inside 'Diamonds Are Forever'
(1999) - Christopher Jones: The E! True Hollywood Story
(1998) - 6 1/2
(1998) -
(1998) - Die Hard Dracula
(1997) - Spoiler
(1997) - American Hero
(1995) - Night of the Scarecrow
(1993) - Warlock 2: Armagedon
(1992) - Inside Out II
(1991) - Shakespeare's Plan 12 From Outer Space
(1991) - Popkorn
(1990) - Tanec řetězů
(1990) - Kokain
(1990) - Kill Crazy
(1989) - Cizinec v domě
(1988) - Ghost Town
(1987) - Big Bad Mama II
(1986) - Hunter's Blood
(1983) - The Big Score
(1980) - Sultan and the Rock Star
(1977) - Povolání: kaskadér
(1977) - McNamara's Band
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Final Chapter: Walking Tall
(1976) - Polib mě... zabij mě
(1975) - Zlé časy
(1975) - Walking Tall Part II
(1975) - The Impostor
(1974) - This Is the West That Was
(1974) - Čínská čtvrť
(1973) - One Little Indian
(1973) - Kráčející skála
(1972) - Black Gunn
(1971) - Yuma
(1971) - Scandalous John
(1971) - Chraňte zvířata a děti!
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1970) - C.C. and Company
(1969) - The Over-the-Hill Gang
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Případ Thomase Crowna
(1968) - Dayton's Devils
(1967) - Sweet Love, Bitter
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1965) - Naslepo
(1965) - Kdo zabil medvídka
(1965) - Frankenstein Meets the Space Monster

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce Glover 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce Glover - herec

se narodil 2.5.1932 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce Glover

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Bruce Glover
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°51’
 
LunaLuna:
Beran
6°31’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°32’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
26°46’
 
MarsMars:
Beran
22°28’
 
JupiterJupiter:
Lev
13°28’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
4°38’
 
UranUran:
Beran
20°37’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°14’
R
PlutoPluto:
Rak
20°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°47’
R
Černá LunaLilith:
Beran
29°54’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°40’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »