Bruno Cremer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruno Cremer
(Bruno Jean Marie Crémer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.10. 1929 - 06:00h
Místo:
Saint-Mandé
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
7.8.2010 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Bruno Cremer - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.10.1929 - 06:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.10.1929 - 06:00  
FR, Saint-Mandé:
48°50' s.š., 2°25' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruno Cremer 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Bruno Cremer
datum narození 6.10.1929
(herec, instagram)

Bruno Cremer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Maigret a Severní hvězda
(2004) - Tajemství černé labutě
(2004) - Maigret v rodinném penzionu
(2004) - Maigret u lékaře
(2004) - Maigret má starosti
(2004) - Maigret a společnice
(2004) - Maigret a sedm křížků
(2004) - Maigret a prasátka z porcelánu
(2004) - Maigret a muž s jednou rukavicí
(2003) - Maigret a mrtvý spolužák
(2003) - Maigret a kněžna
(2003) - Maigret a jasnovidka
(2003) - Maigret a čtyři milenci
(2003) - Là-haut, un roi au-dessus des nuages
(2002) - Maigret ve škole
(2002) - Maigret a obchodník s vínem
(2002) - Maigret a ministr
(2002) - Maigret a hubatá služka
(2002) - Maigret a čtyři esa
(2001) - Zatracený otec
(2001) - Můj přítel Maigret
(2001) - Maigret a otevřené okno
(2001) - Maigret a milovnice diamantů
(2000) - Pod pískem
(2000) - Maigret a smrt účetního
(2000) - Maigret a lepší lidé
(1999) - Vražda v kupé první třídy
(1999) - Maigret a mrtvý tulák
(1999) - Čekání na vraha
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Maigret a mrtvý z trati
(1997) - Maigret a mrtvý ve vaně
(1997) - Maigret a ministrant
(1997) - Maigret a čtyři ženy
(1996) - Thé ou café
(1996) - Belmondo, le magnifique
(1996) - Maigret ve Finsku
(1996) - Maigret klade past
(1996) - Maigret a přístav v mlze
(1996) - Maigret a hlava muže
(1995) - Maigret na dovolené
(1995) - Maigret má strach
(1995) - Maigret a Saint-Fiacre
(1995) - Maigret a dražba při svíčce
(1994) - Ça se discute
(1994) - Maigret se mýlí
(1994) - Maigretova trpělivost
(1994) - Maigret a zdymadlo
(1994) - Maigret a stará dáma
(1994) - Maigret a smrt Cecílie
(1994) - Maigret a Fantom
(1993) - Taxi de nuit
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Maigret a vzpurní svědkové
(1993) - Maigret a sklepy hotelu Majestic
(1993) - Maigret a muž z lavičky
(1992) - Un vampire au paradis
(1992) - Maigret u Vlámů
(1992) - Maigret a tělo bez hlavy
(1992) - Maigret a soudcův dům
(1992) - Maigret a rozkoše noci
(1992) - Maigret a noc na křižovatce
(1992) - Chobotnice 6 (TV seriál)
(1991) - Money
(1991) - Maigret a dlouhé bidlo
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Atto di dolore
(1990) - Vražedné kóma
(1990) - Tumultes
(1990) - Chobotnice 5 (TV seriál)
(1990) - Le Diable en ville
(1989) - L'Union sacrée
(1989) - Sňatek bez domova
(1989) - Léto revoluce
(1989) - Chobotnice 4 (TV seriál)
(1989) - Ceux de la soif
(1989) - Bar Tango
(1988) - Sueurs froides: Les yeux de la nuit
(1988) - Studený pot (TV seriál)
(1988) - Lettera dal Salvador
(1988) - Lékaři lidí (TV seriál)
(1988) - Dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin, Les (TV seriál)
(1987) - Île, L' (TV seriál)
(1987) - Falsch
(1987) - De bruit et de fureur
(1987) - Adieu je t'aime
(1986) - Večerní úbor
(1985) - Le Transfuge
(1985) - Pohled do zrcadla (TV seriál)
(1985) - L'Énigme blanche
(1985) - Derborence
(1984) - Pažbou do zubů
(1984) - Le Livre de Marie
(1984) - Le matelot 512
(1984) - Chobotnice (TV seriál)
(1983) - Un jeu brutal
(1983) - Effraction
(1983) - Cena za nebezpečí
(1982) - Probuď se špione
(1982) - Paříž, jednou večer
(1982) - Josepha
(1982) - Ce fut un bel été
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - La Puce et le privé
(1981) - Černý talár pro vraha
(1981) - Aimée
(1980) - Une page d'amour
(1980) - La Traque
(1980) - Même les mômes ont du vague à l'âme
(1980) - Legie na Kolwezi
(1980) - Anthracite
(1979) - Orient-Express (TV seriál)
(1979) - On efface tout
(1979) - Cet homme-là
(1978) - L'Ordre et la sécurité du monde
(1978) - Docela obyčejný příběh
(1977) - Mzda strachu
(1976) - Lovec hlav
(1976) - Dobrák a zlí lidé
(1975) - Zvláštní oddělení
(1975) - La Chair de l'orchidée
(1974) - Le Protecteur
(1974) - Podezřelí
(1973) - Sans sommation
(1972) - La Guerre d'Algérie
(1972) - Atentát v Paříži
(1972) - L'Amante dell'orsa maggiore
(1971) - Biribi
(1970) - Pour un sourire
(1970) - Le Temps de mourir
(1970) - Cran d'arrêt
(1969) - Modré goloásky
(1968) - Zucker für den Mörder
(1968) - Bye bye, Barbara
(1968) - La Bande à Bonnot
(1967) - Un homme de trop
(1967) - Le Viol
(1967) - Kdybych byl špión
(1967) - Cizinec
(1966) - Hoří v Paříži?
(1966) - Cíl 500 miliónů
(1965) - La Fabuleuse aventure de Marco Polo
(1965) - Četa 317
(1963) - Le Tout pour le tout
(1960) - Mourir d'amour
(1957) - Quand la femme s'en mêle

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruno Cremer 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruno Cremer - herec

se narodil 6.10.1929 ve městě Saint-Mandé
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruno Cremer

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


Bruno Cremer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
12°29’
1
 
LunaLuna:
Štír
22°35’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°50’
1
R
VenušeVenuše:
Panna
12°51’
11
 
MarsMars:
Váhy
29°49’
1
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°24’
9
R
SaturnSaturn:
Střelec
25°03’
3
 
UranUran:
Beran
9°15’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
2°35’
11
 
PlutoPluto:
Rak
19°35’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°31’
8
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°16’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
13°23’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
2°10’
11
Domy:
Váhy
12°15’
Beran
12°15’
2:
Štír
8°00’
8:
Býk
8°00’
3:
Střelec
9°24’
9:
Blíženci
9°24’
Kozoroh
15°30’
Rak
15°30’
5:
Vodnář
20°15’
Lev
20°15’
6:
Ryby
19°13’
Panna
19°13’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
28°53’
11
Slun./Luna:
Štír
2°32’
1


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »