Cara Buono wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cara Buono

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka

Cara Buono - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.3.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cara Buono 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Cara Buono
datum narození 1.3.1971
(herečka, instagram)

Cara Buono - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Stranger Things (TV seriál)
(2016) - Half the Perfect World
(2015) - Papírová města
(2015) - Outliving Emily
(2014) - A Good Marriage
(2013) - The Carrie Diaries (TV seriál)
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2012) - Drew Peterson: Nedotknutelný
(2012) - The Discoverers
(2011) - 17th Annual Screen Actors Guild Awards
(2011) - Muž s posláním (TV seriál)
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Ať vejde ten pravý
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Neklidný
(2007) - Cthulhu
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Pivní liga
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Howard Stern on Demand
(2004) - From Other Worlds
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Miss Match (TV seriál)
(2003) - Hulk
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Nebezpečný kód
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Happy Accidents
(2000) - Attention Shoppers
(1999) - Zrcadlový princ
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Two Ninas
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Man of the Century
(1999) - Chutney Popcorn
(1999) - Hluboko v mém srdci
(1998) - River Red
(1998) - Příští stanice Ráj
(1998) - Lulu na mostě
(1997) - Mrtvý muž
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Kicking and Screaming
(1995) - Deník vraha
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Cesta kovbojů
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - A Dog Race in Alaska
(1992) - Vodní země
(1992) - Gladiátor
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1991) - Abby, My Love
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Dream Street (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Cara Buono - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cara Buono 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cara Buono - herečka

se narodila 1.3.1971 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cara Buono

Dnes se narodili
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Cara Buono
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
10°15’
 
LunaLuna:
Býk
7°16’
 
MerkurMerkur:
Ryby
5°41’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°59’
 
MarsMars:
Střelec
23°19’
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°42’
 
SaturnSaturn:
Býk
17°22’
 
UranUran:
Váhy
12°47’
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°04’
 
PlutoPluto:
Panna
28°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
22°48’
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°50’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°05’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Velká Británie Andrew Fletcher
(*1961) zpěvák, kytarista

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Arthur Conan Doyle
(*1859 - 1930) spisovatel

Česká republika Milena Vostřáková
(*1934 - 2011) herečka, televizní hlasatelka

Velká Británie Syd Barrett
(*1946 - 2006) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Cazuza
(*1958 - 1990) skladatel, zpěvák

Francie Jean Henri Deglane
(*1902 - 1975) olympijský vítěz v řecko-římském zápase



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »