Carl Lumbly wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carl Lumbly
(Carl Winston Lumbly)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Carl Lumbly - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.8.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carl Lumbly 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Carl Lumbly
datum narození 14.8.1951
(herec, instagram)

Carl Lumbly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Love Twice
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - 83 Days
(2015) - Zoo (TV seriál)
(2015) - The Returned (TV seriál)
(2015) - Quitters
(2014) - Hope: The Last Paladin (TV seriál)
(2014) - America Is Still the Place
(2012) - 99%
(2012) - Liga spravedlivých: Zánik
(2010) - Nominated
(2010) - Black Panther (TV seriál)
(2008) - Vraždy podle abecedy
(2008) - Imigranti
(2007) - Namibia: The Struggle for Liberation
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2005) - Soul of Justice: Thelton Henderson's American Journey
(2005) - Slavery and the Making of America (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Nat Turner: A Troublesome Property
(2003) - I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
(2003) - Blues (TV seriál)
(2003) - Sounder
(2002) - Pouhý sen
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - 9mm of Love
(2000) - Ten nejlepší
(2000) - Little Richard
(2000) - The Color of Friendship
(1999) - Hraniční čára
(1998) - Svatba
(1998) - Nevinný výlet
(1998) - Batman & Mr. Freeze: Supernula
(1997) - The Ditchdigger's Daughters
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Nightjohn
(1996) - Jilmová ulice (TV seriál)
(1996) - America's Dream
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Out of Darkness
(1994) - On Promised Land
(1994) - Návrat Cagneyové a Laceyové
(1994) - M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
(1994) - M.A.N.T.I.S.
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1992) - Líheň zločinu
(1992) - Going to Extremes (TV seriál)
(1992) - Back to the Streets of San Francisco
(1991) - Eyes of a Witness
(1991) - Brother Future
(1990) - To Sleep with Anger
(1990) - Psychopat ze San Francisca
(1990) - Moe's World
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1988) - Verdikt
(1988) - Americký idol
(1987) - Okno z ložnice
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Lifepod
(1981) - Caveman
(1981) - Cagney & Lacey
(1979) - Útěk z Alcatrazu
(1979) - Undercover with the KKK

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carl Lumbly 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carl Lumbly - herec

se narodil 14.8.1951 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carl Lumbly

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Carl Lumbly
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
20°53’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°43’
 
VenušeVenuše:
Panna
18°18’
R
MarsMars:
Rak
27°26’
 
JupiterJupiter:
Beran
14°00’
R
SaturnSaturn:
Váhy
0°05’
 
UranUran:
Rak
12°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°19’
 
PlutoPluto:
Lev
19°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°50’
R
Černá LunaLilith:
Rak
4°42’
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°00’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »