Carly Pope wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carly Pope

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herečka

Carly Pope - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.8.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carly Pope 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Carly Pope
datum narození 28.8.1980
(herečka, instagram)

Carly Pope - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Lost Boy
(2014) - This Last Lonely Place
(2014) - Rush (TV seriál)
(2013) - Played (TV seriál)
(2013) - Elysium
(2013) - Concrete Blondes
(2013) - Bílá horečka
(2011) - Textuality
(2011) - S.W.A.T.: Pod palbou
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2010) - Day One (TV seriál)
(2009) - Stuntmen
(2009) - Hra na vraha
(2008) - The Nitty Gritty Behind the Itty Bitty Titty Committee
(2008) - Toronto Stories
(2008) - Say Goodnight
(2008) - Mrazivé peklo
(2008) - Edison & Leo
(2007) - Výbor ťuťu ňuňu cecíků
(2007) - Tajemství rodu Locků
(2007) - Dirt (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - Krvavé svědectví (TV seriál)
(2006) - Deset a půl stupně: Apokalypsa
(2005) - Teorie oken
(2005) - Sandra Goes to Whistler
(2005) - Maximální limit
(2005) - The Hamster Cage
(2005) - Gurmánská láska
(2005) - The French Guy
(2004) - Zimní ráj (TV seriál)
(2004) - Ranč
(2004) - Lékařská akademie
(2004) - Everyone
(2004) - Eighteen
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2003) - 1st to Die
(2003) - Volání mrtvých (TV seriál)
(2003) - Pomsta je sladká
(2003) - Nemesis
(2003) - Jake 2.0 (TV seriál)
(2003) - Hemingway vs. Callaghan
(2003) - Dvojí život Billa Goodmana
(2002) - Various Positions
(2002) - Orange County
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Finder's Fee
(2000) - V nachovém oparu
(2000) - Sněhová kalamita
(2000) - Grosse Pointe (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Our Guys: Outrage at Glen Ridge
(1999) - Chladnější klima
(1999) - Aliens in the Wild Wild West
(1998) - Už na tebe čekám
(1998) - Podezřelé chování
(1997) - Night Man (TV seriál)
Carly Pope - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1977) Brendan Fehr

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.8.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carly Pope 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carly Pope - herečka

se narodila 28.8.1980 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carly Pope

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Carly Pope
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
5°19’
 
LunaLuna:
Beran
7°58’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°17’
 
VenušeVenuše:
Rak
19°33’
 
MarsMars:
Váhy
29°31’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°19’
 
SaturnSaturn:
Panna
27°04’
 
UranUran:
Štír
21°51’
 
NeptunNeptun:
Střelec
19°54’
R
PlutoPluto:
Váhy
19°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°09’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°10’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°15’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »