Carol Alt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carol Alt
(Carol Ann Alt)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.12. 1960 - 06:45h
Místo:
Long Island, New York
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Carol Alt - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
1.12.1960 - 06:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.12.1960 - 11:45  
US, Long Island:
40°47' s.š., 73°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carol Alt 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Carol Alt
datum narození 1.12.1960
(herečka, modelka, instagram)

Carol Alt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - O tváři: Supermodelky tehdy a nyní
(2012) - Do Říma s láskou
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Muž který měl zemřít
(2007) - Twisted Fortune
(2007) - Piper
(2007) - Mattie Fresno and the Holoflux Universe
(2007) - Homo Erectus
(2006) - Naivní důvěra
(2006) - A Merry Little Christmas
(2005) - Vosy útočí
(2005) - Caterina e le sue figlie (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Znamení hada
(2003) - The Look
(2002) - Hitters
(2001) - Intimate Portrait: Cheryl Tiegs
(2001) - Carré Otis: The E! True Hollywood Story
(2001) - My Best Friend's Wife
(2000) - Camera
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - Odhalení
(1999) - Amazonka (TV seriál)
(1999) - Afrika je mým domovem (TV seriál)
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Protektor
(1998) - Muž z bouře
(1998) - Hra na schovávanou
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Crackerjack 2
(1995) - Vražedná minulost
(1995) - Thunder in Paradise 3
(1995) - Il Grande fuoco
(1994) - Thunder in Paradise II
(1994) - Ocelová aréna
(1994) - Blesk v ráji (TV seriál)
(1993) - Úctyhodná žena II
(1993) - Hřmění v ráji
(1993) - Anni 90 - Parte II
(1992) - Vrah na zakázku
(1992) - Please Watch the Jon Lovitz Show
(1992) - Orso chiamato Arturo, Un
(1992) - Missione d'amore (TV seriál)
(1992) - Beyond Justice
(1991) - Úctyhodná žena
(1991) - Miliardi
(1991) - Ďáblovo pokušení
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Zákon pouště (TV seriál)
(1989) - La Più bella del reame
(1989) - Mortacci
(1988) - Il Vizio di vivere
(1988) - Treno di panna
(1988) - Bye Bye Baby
(1987) - Rytíři z Houstonu
(1987) - Miei primi quarant'anni, I
(1986) - Via Montenapoleone
(1985) - The Look
(1983) - Portfolio
(1982) - Capitol (TV seriál)
Carol Alt - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.12.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carol Alt 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carol Alt - herečka, modelka

se narodila 1.12.1960 ve městě Long Island, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carol Alt

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Carol Alt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
9°17’
1
 
LunaLuna:
Býk
19°58’
6
 
MerkurMerkur:
Štír
21°02’
12
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°25’
2
 
MarsMars:
Rak
17°50’
8
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°10’
1
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°11’
2
 
UranUran:
Lev
25°48’
9
 
NeptunNeptun:
Štír
9°57’
11
 
PlutoPluto:
Panna
8°06’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°57’
9
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°10’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°42’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
25°03’
7
Domy:
Střelec
5°44’
Blíženci
5°44’
2:
Kozoroh
8°15’
8:
Rak
8°15’
3:
Vodnář
16°13’
9:
Lev
16°13’
Ryby
22°52’
Panna
22°52’
5:
Beran
22°35’
Váhy
22°35’
6:
Býk
15°58’
Štír
15°58’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
9xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
29°18’
11
Slun./Luna:
Vodnář
29°38’
3


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »