CCH Pounder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

CCH Pounder
(Carol Christine Hilaria Pounder)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Georgetown
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herečka

CCH Pounder - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.12.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(CCH Pounder 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
CCH Pounder
datum narození 25.12.1952
(herečka, instagram)

CCH Pounder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
(2014) - Batman: Útok na Arkham
(2013) - The Real
(2013) - Mortal Instruments: Město z kostí
(2012) - Prozíravost (TV seriál)
(2012) - Domov neznámý
(2011) - Pomsta (TV seriál)
(2010) - Capturing Avatar
(2010) - My Girlfriend's Back
(2009) - Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2009) - Orphan
(2009) - Brothers (TV seriál)
(2009) - Avatar
(2008) - Speechless
(2008) - Breaking the Maya Code
(2008) - Vůně Kalahari (TV seriál)
(2008) - The Tower
(2007) - Rain
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2004) - W.I.T.C.H. (TV seriál)
(2004) - Vykoupení
(2003) - Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
(2002) - Tèt Grenné
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - For the People (TV seriál)
(2002) - Baby of the Family
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Things Behind the Sun
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Bojkot
(2000) - Acapulco Black Film Festival
(2000) - Static Shock (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Odchody a návraty
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - Cora Unashamed
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Sloužit a chránit
(1999) - Podivné prázdniny
(1999) - NetForce
(1999) - Konec světa
(1999) - Dotyk naděje
(1999) - Detention (TV seriál)
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - Příšerná kocovina (TV seriál)
(1998) - Melting Pot
(1998) - Konečná spravedlnost
(1998) - Blossoms and Veils
(1998) - Básník
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Tváří v tvář
(1997) - Things That Go Bump
(1997) - Frankensteinův dům
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - All She Ever Wanted
(1996) - Aladin a král zlodějů
(1995) - Zooman
(1995) - White Dwarf
(1995) - Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Jack Reed 4: Jeden z našich
(1994) - South Central (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - Birdland (TV seriál)
(1993) - Živý kokon
(1993) - Zmizení Christiny
(1993) - Ve vlastním zájmu
(1993) - RoboCop 3
(1993) - Někdo se dívá
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1993) - Motomyši z Marsu (TV seriál)
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - The Ernest Green Story
(1993) - Benny a Joon
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Importance of Being Earnest
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1990) - Vražda ve státě Mississippi
(1990) - Psycho IV: Začátek
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1990) - Lifestories (TV seriál)
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1990) - Common Ground
(1989) - Third Degree Burn
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - No Place Like Home
(1989) - My Past Is My Own
(1988) - Run Till You Fall
(1988) - Leap of Faith
(1987) - Women in Prison (TV seriál)
(1987) - On the Edge
(1987) - Hotel Bagdad
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - Resting Place
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - As Summers Die
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Go Tell It On the Mountain
(1985) - Čest rodiny Prizziů
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1984) - Booker
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1980) - Union City
(1979) - Coriolanus
(1979) - All That Jazz

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.12.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

CCH Pounder 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

CCH Pounder - herečka

se narodila 25.12.1952 ve městě Georgetown
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - CCH Pounder

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


CCH Pounder
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°39’
 
LunaLuna:
Beran
25°02’
 
MerkurMerkur:
Střelec
13°07’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
17°22’
 
MarsMars:
Vodnář
25°50’
 
JupiterJupiter:
Býk
11°10’
R
SaturnSaturn:
Váhy
25°48’
 
UranUran:
Rak
17°01’
R
NeptunNeptun:
Váhy
23°37’
 
PlutoPluto:
Lev
23°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°25’
R
Černá LunaLilith:
Panna
0°09’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°57’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »