Cec Linder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cec Linder

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Timmins, Ontario
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Cec Linder - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.3.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cec Linder 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Cec Linder
datum narození 10.3.1921
(herec, instagram)

Cec Linder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(1990) - Poslední nejlepší rok mého života
(1990) - Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové
(1990) - Hitler's Daughter
(1989) - Most do ticha
(1988) - Blades of Courage
(1988) - Betrayal of Silence
(1987) - George and Rosemary
(1987) - Boj o život
(1986) - The High Price of Passion
(1986) - Perry Mason: Případ střílejícího herce
(1986) - Christmas Eve
(1986) - A Deadly Business
(1985) - Zvedený
(1985) - Perry Mason se vrací
(1985) - Lune de miel
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Heartsounds
(1984) - Božská těla
(1982) - Little Gloria... Happy at Last
(1982) - Deadly Eyes
(1981) - Seeing Things (TV seriál)
(1981) - Chairman of the Board (TV seriál)
(1981) - Freddy the Freeloader's Christmas Dinner
(1980) - Chairman of the Board
(1980) - Fukkatsu no hi
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1980) - Atlantic City
(1979) - Arthur Miller on Home Ground
(1979) - Something's Rotten
(1979) - Lost and Found
(1979) - Hořící město
(1979) - An American Christmas Carol
(1978) - Tomorrow Never Comes
(1978) - I Miss You, Hugs and Kisses
(1978) - Hazardní hra
(1977) - Věk nevinnosti
(1977) - Deadly Harvest
(1976) - The Clown Murders
(1976) - Second Wind
(1976) - Point of No Return
(1975) - Nurse Will Make It Better
(1975) - Death Among Friends
(1974) - Why Rock the Boat?
(1974) - To Kill the King
(1974) - Sunday in the Country
(1974) - House of Pride (TV seriál)
(1973) - Si può essere più bastardi dell'ispettore Cliff?
(1973) - Na úrovni
(1972) - The Sloane Affair
(1972) - Innocent Bystanders
(1971) - Famous Jury Trials (TV seriál)
(1969) - Explosion
(1967) - Do Not Fold, Staple, Spindle, or Mutilate
(1966) - Tecnica di un omicidio
(1966) - The Shattered Silence
(1966) - The Scribe
(1966) - Quentin Durgens, M.P. (TV seriál)
(1966) - Little White Crimes
(1965) - The Good Shoe Maker and the Poor Fish Peddler
(1964) - A Questionable Course
(1964) - The Verdict
(1964) - Moment of Truth (TV seriál)
(1964) - Goldfinger
(1962) - Lolita
(1961) - Salt of the Earth
(1961) - Playdate (TV seriál)
(1961) - John A. Macdonald: The Impossible Idea
(1960) - Too Young to Love
(1960) - Crack in the Mirror
(1959) - Subway in the Sky
(1959) - SOS Pacific
(1959) - Bouřlivý let
(1958) - Quatermass and the Pit (TV seriál)
(1958) - Flaming Frontier
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Strike in Town: Revised
(1956) - It's the Law (TV seriál)
(1956) - Is It a Woman's World?
(1956) - Flight Into Danger
(1955) - Strike in Town
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)
(1954) - On Camera (TV seriál)
(1953) - General Motors Presents (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.3.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cec Linder 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cec Linder - herec

se narodil 10.3.1921 ve městě Timmins, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cec Linder

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Cec Linder
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
19°23’
 
LunaLuna:
Ryby
27°55’
 
MerkurMerkur:
Ryby
5°17’
R
VenušeVenuše:
Býk
2°09’
 
MarsMars:
Beran
19°04’
 
JupiterJupiter:
Panna
13°16’
R
SaturnSaturn:
Panna
21°35’
R
UranUran:
Ryby
6°24’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°25’
R
PlutoPluto:
Rak
6°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°22’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°41’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »