Chelcie Ross wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chelcie Ross
(Chelcie Claude Ross)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oklahoma City, Oklahoma
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Chelcie Ross - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.10.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chelcie Ross 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Chelcie Ross
datum narození 26.10.1942
(herec, instagram)

Chelcie Ross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Za každou cenu!
(2011) - Vykoupení Joea Maye
(2011) - Fertile Ground
(2011) - Dilema
(2009) - Zvíře (TV seriál)
(2009) - The Strip
(2009) - Stáhni mě do pekla
(2009) - Jezdci Apokalypsy
(2009) - Formosa Betrayed
(2008) - Expres
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Vražda je tak snadná
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Madison
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Probuzení v Renu
(2001) - Unáhlené rozhodnutí
(2001) - Novocaine
(2001) - Majestic
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Charming Billy
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Barvy moci
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Svatba mého nejlepšího přítele
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Sám doma a bohatý
(1994) - Proti své vůli
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Christy (TV seriál)
(1994) - Christy
(1993) - Moon Over Miami (TV seriál)
(1993) - Missing Persons (TV seriál)
(1993) - Bourák
(1993) - Amos & Andrew
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Základní instinkt
(1992) - Dědictví lží
(1992) - The Burden of Proof
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Neskutečná cesta Billa a Teda
(1990) - Oheň Gabrielův (TV seriál)
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1990) - Duhová cesta
(1990) - Dlouhá cesta domů
(1989) - Vězeň
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - První liga
(1988) - Nico
(1987) - Sable (TV seriál)
(1987) - Neúplatní
(1987) - Murder Ordained
(1986) - One More Saturday Night
(1986) - Jack and Mike
(1986) - Hráči z Indiany
(1984) - The Lost Honor of Kathryn Beck
(1984) - Hard Knox
(1983) - The Last Leaf
(1983) - The Big Score
(1981) - Správná trefa
(1981) - The Children Nobody Wanted
(1979) - Mark Twain: Beneath the Laughter
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - The Awakening Land (TV seriál)
(1976) - Keep My Grave Open

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chelcie Ross 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chelcie Ross - herec

se narodil 26.10.1942 ve městě Oklahoma City, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chelcie Ross

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Chelcie Ross
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°26’
 
LunaLuna:
Býk
29°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
14°05’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°08’
 
MarsMars:
Váhy
25°41’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°45’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°39’
R
UranUran:
Blíženci
3°44’
R
NeptunNeptun:
Váhy
0°47’
 
PlutoPluto:
Lev
7°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°02’
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°40’
 
CheirónCheirón:
Lev
27°19’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »