Cherie Lunghi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cherie Lunghi
(Cherie Mary Lunghi)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka, představitelka Guinevere z Excaliburu

Cherie Lunghi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.4.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cherie Lunghi 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Cherie Lunghi
datum narození 4.4.1952
(herečka, představitelka Guinevere z Excaliburu, instagram)

Cherie Lunghi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Unforgotten (TV seriál)
(2013) - When Calls the Heart
(2012) - Wizards vs. Aliens (TV seriál)
(2012) - Starlings (TV seriál)
(2011) - Smrt v ráji (TV seriál)
(2011) - Love's Kitchen
(2009) - Casualty 1909 (TV seriál)
(2008) - Londýnská nemocnice (TV seriál)
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Tajný deník call girl (TV seriál)
(2006) - Casualty 1906
(2005) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple
(2005) - Slečna Marplová: Ohlášená vražda
(2004) - The Brief (TV seriál)
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - The Open Doors
(2002) - Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny
(2002) - Cutting It (TV seriál)
(2001) - Návrat do ztracené zahrady
(2000) - GPTV
(2000) - A Likeness In Stone
(1999) - Hornblower - Vévodkyně
(1999) - David Copperfield
(1998) - Bílé lži
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - Strašidlo cantervilleské
(1996) - Moloney (TV seriál)
(1996) - Cizinci (TV seriál)
(1995) - The Buccaneers (TV seriál)
(1995) - Jack a Sarah
(1994) - Frankenstein
(1993) - A Question of Guilt
(1993) - Císařovi hosté
(1992) - Covington Cross (TV seriál)
(1991) - Strauss Dynasty (TV seriál)
(1990) - Ransom
(1990) - Put on by Cunning
(1989) - The Manageress (TV seriál)
(1988) - The Man Who Lived at the Ritz (TV seriál)
(1988) - Jak zabít kněze
(1988) - Intrigue
(1987) - The Lady's Not for Burning
(1987) - Coast to Coast
(1986) - The Monocled Mutineer (TV seriál)
(1986) - Mise
(1986) - Letters to an Unknown Lover
(1986) - Harem
(1985) - Parker
(1985) - Král David
(1984) - Strangers and Brothers (TV seriál)
(1984) - Much Ado About Nothing
(1984) - Master of the Game (TV seriál)
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1983) - Znamení čtyř
(1983) - Praying Mantis
(1982) - Quell and Co.
(1982) - Preview
(1982) - Oliver Twist
(1981) - Tales of the Klondike (TV seriál)
(1981) - The Manhood of Edward Robinson
(1981) - Excalibur
(1980) - 'Tis Pity She's a Whore
(1980) - Diversion
(1979) - Prince Regent (TV seriál)
(1978) - Kean
(1978) - Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
(1978) - The Comedy of Errors
(1973) - The New Word

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.4.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cherie Lunghi 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cherie Lunghi - herečka, představitelka Guinevere z Excaliburu

se narodila 4.4.1952 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cherie Lunghi

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Cherie Lunghi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
14°39’
 
LunaLuna:
Lev
7°47’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°19’
R
VenušeVenuše:
Ryby
23°16’
 
MarsMars:
Štír
17°50’
R
JupiterJupiter:
Beran
24°08’
 
SaturnSaturn:
Váhy
11°23’
R
UranUran:
Rak
10°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°30’
R
PlutoPluto:
Lev
19°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°27’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°47’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°18’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »