Chill Wills wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chill Wills
(Theodore Childress Wills)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Seagoville
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Chill Wills - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chill Wills 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Chill Wills
datum narození 18.7.1903
(herec, instagram)

Chill Wills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(1992) - John Wayne's 'The Alamo'
(1978) - Stubby Pringle's Christmas
(1977) - Poco... Little Dog Lost
(1977) - Pan Bilión
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Guns of a Stranger
(1971) - The Steagle
(1970) - Vykoupení L.B. Jonese
(1970) - The Over-the-Hill Gang Rides Again
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - The Over-the-Hill Gang
(1969) - Big Daddy
(1966) - The Rounders (TV seriál)
(1966) - Fireball 500
(1965) - Honáci
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Young Guns of Texas
(1963) - The Wheeler Dealers
(1963) - McLintock!
(1963) - Kardinál
(1961) - The Little Shepherd of Kingdom Come
(1961) - Kumpáni smrti
(1961) - Gold of the Seven Saints
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1960) - Where the Boys Are
(1960) - Alamo
(1959) - Disneyland '59
(1959) - The Sad Horse
(1958) - Z pekla do Texasu
(1957) - Gun Glory
(1957) - Gun for a Coward
(1956) - Santiago
(1956) - Kentucky Rifle
(1956) - Gigant
(1955) - Timberjack
(1955) - Francis in the Navy
(1954) - Ricochet Romance
(1954) - Hell's Outpost
(1954) - Francis Joins the WACS
(1953) - Tumbleweed
(1953) - The Man from the Alamo
(1953) - Small Town Girl
(1953) - Francis Covers the Big Town
(1953) - City That Never Sleeps
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood's Mr. Movies
(1952) - Screen Snapshots: Fun in the Sun
(1952) - Ride the Man Down
(1952) - Francis Goes to West Point
(1952) - Bronco Buster
(1951) - Screen Snapshots: Hollywood Goes Western
(1951) - The Sea Hornet
(1951) - Oh! Susanna
(1951) - Francis Goes to the Races
(1951) - Cattle Drive
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Sundowners
(1950) - Stella
(1950) - Rock Island Trail
(1950) - Rio Grande
(1950) - High Lonesome
(1950) - The Grass Is Always Greener
(1950) - Francis
(1949) - Tulsa
(1949) - Red Canyon
(1948) - The Sainted Sisters
(1948) - That Wonderful Urge
(1948) - The Saxon Charm
(1948) - Northwest Stampede
(1948) - Loaded Pistols
(1948) - It Can't Be Done
(1948) - Family Honeymoon
(1947) - High Barbaree
(1947) - Heartaches
(1946) - The Yearling
(1946) - The Harvey Girls
(1946) - Gallant Bess
(1945) - What Next, Corporal Hargrove?
(1945) - Smrtelný hřích
(1944) - Trailin' West
(1944) - The Immortal Blacksmith
(1944) - Sunday Dinner for a Soldier
(1944) - Setkáme se v St. Louis
(1944) - See Here, Private Hargrove
(1944) - Rationing
(1944) - I'll Be Seeing You
(1944) - Barbary Coast Gent
(1943) - A Stranger in Town
(1943) - Best Foot Forward
(1942) - Mister Gardenia Jones
(1942) - The Bugle Sounds
(1942) - Tarzanovo newyorské dobrodružství
(1942) - Stand by for Action
(1942) - The Omaha Trail
(1942) - Her Cardboard Lover
(1942) - Apache Trail
(1941) - Western Union
(1941) - The Bad Man
(1941) - Honky Tonk
(1941) - Billy the Kid
(1941) - Belle Starr
(1940) - Wyoming
(1940) - Tugboat Annie Sails Again
(1940) - Tekuté zlato
(1940) - Sky Murder
(1940) - Člověk ze Západu
(1939) - Vysoko v horách
(1939) - Trouble in Sundown
(1939) - Timber Stampede
(1939) - The Day the Bookies Wept
(1939) - Sorority House
(1939) - Racketeers of the Range
(1939) - Arizona Legion
(1938) - Lawless Valley
(1937) - Nobody's Baby
(1937) - Na divokém západě
(1936) - Hideaway Girl
(1936) - Call of the Prairie
(1936) - At Sea Ashore
(1936) - Anything Goes
(1935) - Bar 20 Rides Again
(1934) - It's a Gift

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chill Wills 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chill Wills - herec

se narodil 18.7.1903 ve městě Seagoville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chill Wills

Dnes se narodili
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Chill Wills
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
24°40’
 
LunaLuna:
Býk
3°01’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°12’
 
VenušeVenuše:
Panna
9°52’
 
MarsMars:
Váhy
19°23’
 
JupiterJupiter:
Ryby
23°16’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
6°51’
R
UranUran:
Střelec
22°24’
R
NeptunNeptun:
Rak
4°13’
 
PlutoPluto:
Blíženci
19°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
10°39’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°33’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
19°40’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932) herec, režisér

Česká republika Olga Sommerová
(*1949) režisérka, filmová dokumentaristka, pedagožka

Česká republika Iveta Toušlová
(*1968) novinářka, moderátorka, hlasatelka

Česká republika Rey Koranteng
(*1974) televizní moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Gabriel Dupont
(*1878 - 1914) hudební skladatel

Rusko Lýdie Vladimirovna Litvjaková
(*1921 - 1943) stíhací pilotka ve vlastenecké válce, ženské letecké eso

Spojené státy Frances Farmer
(*1913 - 1970) herečka

Česká republika Milada Šubrtová
(*1924 - 2011) herečka

Velká Británie Cilla Black
(*1943 - 2015) herečka, zpěvačka, moderátorka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »