Chris Ellis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Ellis

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Chris Ellis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.4.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Ellis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Chris Ellis
datum narození 14.4.1956
(herec, instagram)

Chris Ellis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Trigger
(2015) - The Summerland Project
(2014) - The Guest
(2014) - Sequestered (TV seriál)
(2014) - Jessabelle
(2013) - Grace Unplugged
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - Šestej smysl (TV seriál)
(2011) - Kauzy podle Kate (TV seriál)
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2009) - Zeke a Luther (TV seriál)
(2009) - Teenage Dirtbag
(2009) - G-FORCE
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2008) - Šílený
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2008) - Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
(2008) - Gospel Hill
(2007) - Transformers
(2007) - The Third Nail
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - The Memory Thief
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Věřte mi
(2006) - Spiknutí (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2006) - The Darkroom
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2005) - Vyvrženci pekla
(2005) - Sissy Frenchfry
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Ostrov
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Modelky na zabití
(2005) - Finty Dicka a Jane
(2004) - V rukách nepřítele
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Hlava nehlava
(2004) - Dobrodružství na letadlové lodi
(2004) - Death and Texas
(2003) - Wonderland Masakr
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - My Dinner with Jimi
(2003) - Lucky (TV seriál)
(2003) - Line of Fire (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - The Bus Stops Here
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2002) - Milovat Lizu
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Planeta opic
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Mimo zákon
(2001) - Malý svědek
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Sleduje tě vrah!
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Šerif
(1999) - Říjnové nebe
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Krutá říše (TV seriál)
(1999) - Atomový vlak
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Války Pentagonu
(1998) - Max Q
(1998) - Godzilla
(1998) - Co se doma usmaží
(1998) - Armageddon
(1997) - Vrtěti psem
(1997) - V první linii
(1997) - Tři muži v Las Vegas
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Con Air
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Sticks and Stones
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Nevinné oběti
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Her Costly Affair
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Pouta
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Malá princezna
(1995) - Krvavý příliv
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Apollo 13
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - In the Line of Duty: The Price of Vengeance
(1993) - Zoufalá
(1993) - Vražedný computer
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1993) - Addamsova rodina 2
(1992) - Můj bratranec Vinny
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Mylène Farmer: Pourvu qu'elles soient douces (Libertine II) (hudební videoklip)
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1982) - Rošťáci a lupiči
(1979) - The Suicide's Wife

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Ellis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Ellis - herec

se narodil 14.4.1956 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Ellis

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Chris Ellis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°30’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°32’
 
MerkurMerkur:
Býk
3°41’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°11’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°41’
 
JupiterJupiter:
Lev
21°30’
R
SaturnSaturn:
Střelec
1°55’
R
UranUran:
Rak
28°15’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°10’
R
PlutoPluto:
Lev
26°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
10°33’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°28’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°08’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »