Chuck Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chuck Jones
(Charles Martin Jones)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Spokane, Washington
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Chuck Jones - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
21.9.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chuck Jones 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Chuck Jones
datum narození 21.9.1912
(režisér, herec, instagram)

Chuck Jones - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Superkachna
(1996) - Od králíka k nesmrtelnosti
(1996) - The Bugs n' Daffy Show (TV seriál)
(1995) - That's Warner Bros.! (TV seriál)
(1995) - Another Froggy Evening
(1994) - Chariots of Fur
(1991) - Bugs Bunny's Overtures to Disaster
(1990) - Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends (TV seriál)
(1988) - Bugs vs. Daffy: Battle of the Music Video Stars
(1988) - Quackbusters kačera Daffyho
(1986) - Pepe Le Pew's Skunk Tales
(1986) - The Bugs Bunny and Tweety Show (TV seriál)
(1985) - The Bugs Bunny/Looney Tunes Comedy Hour (TV seriál)
(1983) - Kačer Daffy: Fantastický ostrov
(1980) - Spaced Out Bunny
(1980) - Soup or Sonic
(1980) - Portrait of the Artist as a Young Bunny
(1980) - Duck Dodgers a návrat do poloviny 25. století
(1980) - Daffy Duck's Thanks-for-Giving
(1980) - Bugs Bunny's Bustin' Out All Over
(1980) - The Bugs Bunny Mystery Special
(1979) - Valentýn králíčka Bugse
(1979) - Raggedy Ann and Andy in The Pumpkin Who Couldn't Smile
(1979) - Freeze Frame
(1979) - Bugs Bunny's Looney Christmas Tales
(1979) - Blízká setkání ztřeštěného druhu
(1978) - A Connecticut Rabbit in King Arthur's Court
(1978) - Bugs Bunny's Howl-Oween Special
(1978) - The Bugs Bunny/Road Runner Show (TV seriál)
(1977) - Velikonoční taškařice Králíčka Bugse
(1976) - Mowgli's Brothers
(1976) - Carnival of the Animals
(1975) - Yankee Doodle Cricket
(1975) - The White Seal
(1975) - Rikki-Tikki-Tavi
(1973) - A Very Merry Cricket
(1973) - The Man: Polluter
(1973) - The Cricket in Times Square
(1971) - The Electric Company (TV seriál)
(1970) - The Phantom Tollbooth
(1970) - Horton Hears a Who!
(1969) - The Pogo Special Birthday Special
(1968) - The Bugs Bunny/Road Runner Hour (TV seriál)
(1967) - V továrně na konzervy
(1967) - Prasátko Porky: Veselé příhody prasátka smolaře
(1967) - Kočka a její kopie
(1967) - The Bear That Wasn't
(1966) - Souboj
(1966) - The Road Runner Show (TV seriál)
(1966) - Náměsíčný Jerry
(1966) - Milovaná myš
(1966) - How the Grinch Stole Christmas!
(1965) - Zip Zip Hooray!
(1965) - Zbožňuji Jerryho
(1965) - V područí kočky
(1965) - Tom-ická energie
(1965) - Sladký myší život
(1965) - Rok myši
(1965) - Roadrunner A Go-Go
(1965) - Na lešení
(1965) - Myš kouzelník
(1965) - Kdo se směje naposled
(1965) - The Dot and the Line: A Romance in Lower Mathematics
(1964) - War and Pieces
(1964) - Třeskutý mráz
(1964) - The Porky Pig Show (TV seriál)
(1964) - Neústupný Jerry
(1964) - Na jevišti i pod ním
(1964) - Mnoho povyku kolem lovení myší
(1964) - Je ta myš doktor?
(1963) - Transylvania 6-5000
(1963) - To Beep or Not to Beep
(1963) - Šílený králík po marťansku
(1963) - Podkrovní myš
(1963) - I Was a Teenage Thumb
(1963) - Hare-Breadth Hurry
(1962) - Zoom at the Top
(1962) - A Sheep in the Deep
(1962) - Now Hear This
(1962) - Martian Through Georgia
(1962) - Louvre, vrať se mi
(1962) - Adventures of the Road Runner
(1961) - Zip 'N Snort
(1961) - Vůně Matterhornu
(1961) - Nelly's Folly
(1961) - The Mouse on 57th Street
(1961) - Lickety-Splat
(1961) - Compressed Hare
(1961) - Beep Prepared
(1961) - The Abominable Snow Rabbit
(1960) - Vůně moře
(1960) - Ready, Woolen and Able
(1960) - Rabbit's Feat
(1960) - Hopalong Casualty
(1960) - High Note
(1960) - Fastest with the Mostest
(1960) - Bugs Bunny a jeho přátelé (TV seriál)
(1959) - Wild About Hurry
(1959) - Hot-Rod and Reel!
(1959) - Hare-Abian Nights
(1959) - Bugs Bunny dirigentem
(1958) - To Itch His Own
(1958) - Páni, už je to pryč!
(1958) - Kačer Hood
(1958) - Hook, Line and Stinker
(1958) - Hip Hip-Hurry!
(1958) - Hare-Way to the Stars
(1958) - Cat Feud
(1957) - Těžký úděl lovce
(1957) - Steal Wool
(1957) - Rychle a znuděně
(1957) - Králík Alibaba
(1957) - Jak to chodí v opeře
(1957) - Choulostivá situace
(1957) - Go Fly a Kit
(1957) - Drafty, Isn't It?
(1957) - Boyhood Daze
(1956) - 90 Day Wondering
(1956) - To Hare Is Human
(1956) - Rocket Squad
(1956) - Rocket-bye Baby
(1956) - Páni, ten sviští-í-í
(1956) - Nebeská vůně
(1956) - Králík čarodějnicí
(1956) - Detektivní kachna
(1956) - Bugs' Bonnets
(1956) - Barbary-Coast Bunny
(1956) - A je odstartováno!
(1955) - Žába za všechny peníze
(1955) - Závan minulosti
(1955) - Význam dvou pachů
(1955) - Svaly místo zbraně
(1955) - Rabbit Rampage
(1955) - Připravit, pozor, svist!
(1955) - Knight-Mare Hare
(1955) - Jumpin' Jupiter
(1955) - A Hitch in Time
(1955) - Double or Mutton
(1955) - Beanstalk Bunny
(1954) - Stůj! Číhej a fofruj!
(1954) - S kojencem na krku
(1954) - Sheep Ahoy
(1954) - No Barking
(1954) - My Little Duckaroo
(1954) - Mrkvová sklizeň
(1954) - Kočkování
(1954) - Feline Frame-up
(1954) - Claws for Alarm
(1954) - Bewitched Bunny
(1953) - Stále vpřed
(1953) - Punch Trunk
(1953) - Much Ado About Nutting
(1953) - Kiss Me Cat
(1953) - Kačer na zbláznění
(1953) - Hlídání oveček
(1953) - From A to Z-Z-Z-Z
(1953) - Forward March Hare
(1953) - Expert Daffy ve 24. století
(1953) - Duck! Rabbit, Duck!
(1953) - Bugs a býček
(1953) - Blázním z tebe
(1952) - Terrier-Stricken
(1952) - Samá voda
(1952) - Operation: Rabbit
(1952) - Mouse-Warming
(1952) - Malý švihák Pepé
(1952) - Králičí sezóna
(1952) - Koťátko
(1952) - The Hasty Hare
(1952) - Fofr! Fofr! Safra!
(1952) - Bíp, bíp
(1951) - Zelené botičky
(1951) - Smysl života
(1951) - Sentimentální Daffy
(1951) - Navoněný Romeo
(1951) - Medvěd trpitel
(1951) - Lovecká sezóna
(1951) - Chow Hound
(1951) - A Hound for Trouble
(1951) - Bugsův zdrcující stisk
(1950) - 8 Ball Bunny
(1950) - Two's a Crowd
(1950) - Šarlatový pumprdlík
(1950) - Rabbit of Seville
(1950) - Kočkochondr
(1950) - Chcete být milionářem?
(1950) - Homeless Hare
(1950) - Dog Gone South
(1950) - Caveman Inki
(1949) - Tak mnoho za tak málo
(1949) - Ujměte se sirotečka
(1949) - Rabbit Hood
(1949) - Pro tu krásnou vůni
(1949) - Often an Orphan
(1949) - Na pólu
(1949) - Mississippi Hare
(1949) - Long-Haired Hare
(1949) - Běžec a vztekloun
(1949) - The Bee-Deviled Bruin
(1949) - Bear Feat

Chuck Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Chuck Jones - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chuck Jones 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chuck Jones - režisér, herec

se narodil 21.9.1912 ve městě Spokane, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chuck Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Chuck Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
28°07’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°02’
 
MerkurMerkur:
Panna
17°31’
 
VenušeVenuše:
Váhy
19°05’
 
MarsMars:
Váhy
12°14’
 
JupiterJupiter:
Střelec
9°07’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°05’
R
UranUran:
Kozoroh
29°39’
R
NeptunNeptun:
Rak
25°37’
 
PlutoPluto:
Rak
0°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°06’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°07’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°49’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »