Chuck McCann wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chuck McCann

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Chuck McCann - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.9.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chuck McCann 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Chuck McCann
datum narození 2.9.1934
(herec, instagram)

Chuck McCann - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Night Club
(2011) - Horrorween
(2009) - Vražda v mé rodině
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2007) - Random! Cartoons (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Co se ještě stalo o Vánocích
(2003) - They Call Him Sasquatch
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Silver Surfer (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Smrtící invaze
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - Kirk (TV seriál)
(1995) - Drákuloviny
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Zemři se mnou
(1994) - Klíšťák (TV seriál)
(1994) - Iron Man (TV seriál)
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1992) - Storyville
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Berušky
(1991) - The Toxic Crusaders (TV seriál)
(1991) - Kde je Wally? (TV seriál)
(1990) - Zbraně
(1990) - A Very Retail Christmas
(1990) - Tom a Jerry (TV seriál)
(1990) - TaleSpin: Plunder & Lightning
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1990) - Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
(1990) - Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
(1989) - Rodney Dangerfield: Opening Night at Rodney's Place
(1989) - That's Adequate
(1989) - Super DuckTales
(1989) - Správná modrá (TV seriál)
(1989) - Ring Raiders (TV seriál)
(1989) - Cameron's Closet
(1988) - Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
(1988) - Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
(1988) - Garfield a přátelé (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Square One TV
(1987) - My z Kačerova (TV seriál)
(1987) - Mathnet (TV seriál)
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1987) - DuckTales: Treasure of the Golden Suns
(1986) - Nářez
(1986) - Hamburger... The Motion Picture
(1986) - G.I. Joe: Serpentore, povstaň
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Gumídci (TV seriál)
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - The Rosebud Beach Hotel
(1984) - Down to Earth (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1984) - Báječná parta (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
(1983) - Carpool
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Pac-Man (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Mae West
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Christmas Comes to PacLand
(1982) - The Comeback Trail
(1981) - Space-Stars (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Lunch Wagon
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - Thundarr the Barbarian (TV seriál)
(1980) - If Things Were Different
(1980) - Drak Pack (TV seriál)
(1979) - Up Yours
(1979) - They Went That-A-Way & That-A-Way
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1979) - P.A.S.T.
(1979) - The New Shmoo (TV seriál)
(1979) - A New Kind of Family (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Fred and Barney Meet the Shmoo (TV seriál)
(1978) - Nečistá hra
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - C B Bears (TV seriál)
(1977) - All That Glitters (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Survival
(1976) - Němý film
(1976) - How to Break Up a Happy Divorce
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1975) - Linda Lovelace for President
(1975) - Far Out Space Nuts (TV seriál)
(1975) - A Cry for Help
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Run, Joe, Run (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Herbie a stará dáma
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - The Girl Most Likely to...
(1973) - Columbo: Dvojexpozice
(1972) - The Paul Lynde Show (TV seriál)
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1972) - Play It As It Lays
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1971) - The Projectionist
(1971) - Jennifer on My Mind
(1971) - Hansu Kurushitan Anderusan no sekai
(1969) - The David Frost Show
(1968) - Srdce je osamělý lovec
(1966) - Cool McCool (TV seriál)
(1962) - The Jetsons (TV seriál)
(1959) - Hobby Lobby (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1954) - Disneyland (TV seriál)

Chuck McCann - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.9.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chuck McCann 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chuck McCann - herec

se narodil 2.9.1934 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chuck McCann

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Chuck McCann
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
9°19’
 
LunaLuna:
Blíženci
28°09’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°03’
 
VenušeVenuše:
Lev
19°21’
 
MarsMars:
Lev
1°51’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°09’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°42’
R
UranUran:
Býk
1°10’
R
NeptunNeptun:
Panna
12°00’
 
PlutoPluto:
Rak
25°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
8°37’
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°03’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°49’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »