Clark Gregg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Clark Gregg
(Robert Clark Gregg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.4. 1962 - 01:01h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Clark Gregg - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Best (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.4.1962 - 01:01  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.4.1962 - 06:01  
US, Boston:
42°22' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Clark Gregg 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Clark Gregg
datum narození 2.4.1962
(herec, instagram)

Clark Gregg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
(2016) - Too Legit
(2015) - Lip Sync Battle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Věř mi
(2013) - Very Good Girls
(2013) - The To Do List
(2013) - Prodloužený víkend
(2013) - Brightest Star
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Mnoho povyku pro nic
(2012) - Dokonalý Spiderman (TV seriál)
(2012) - Avengers
(2011) - Thor
(2011) - Pan Popper a jeho tučňáci
(2011) - Marvel One-Shot: The Consultant
(2011) - Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Iron Man 2
(2009) - 500 dní se Summer
(2008) - Zalknutí
(2008) - Iron Man
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Na území žen
(2006) - Žhavé nápady
(2006) - Soví houkání
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Na lince je vrah
(2006) - Cesta za Vánocemi
(2004) - V rukách nepřítele
(2004) - V dobré společnosti
(2004) - Pravidla boje
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Zkurvená noc
(2003) - Northfork
(2003) - Lidská skvrna
(2002) - Živě z Bagdádu
(2002) - Údolí stínů
(2002) - Sestry
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Expres foto
(2001) - Krásní & úžasní
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Velké trable malého města
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
(1999) - Magnolia
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Studio sport (TV seriál)
(1998) - The Adventures of Sebastian Cole
(1997) - Six Ways to Sunday
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1997) - Labyrint lží
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1995) - Šampion Mike Tyson
(1995) - Obvyklí podezřelí
(1995) - Mimo podezření
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Ride Me
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - The George Carlin Show (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Lana in Love
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1988) - S mafií v patách
(1988) - Lip Service

Clark Gregg - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Clark Gregg - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Clark Gregg - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1960) Jennifer Grey - manželka

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.4.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Clark Gregg 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Clark Gregg - herec

se narodil 2.4.1962 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Clark Gregg

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Clark Gregg
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
12°01’
3
 
LunaLuna:
Ryby
5°45’
2
 
MerkurMerkur:
Ryby
28°26’
2
 
VenušeVenuše:
Beran
27°53’
3
 
MarsMars:
Ryby
16°23’
2
 
JupiterJupiter:
Ryby
1°34’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°27’
1
 
UranUran:
Lev
26°50’
8
R
NeptunNeptun:
Štír
12°54’
10
R
PlutoPluto:
Panna
8°02’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°10’
7
R
Černá LunaLilith:
Panna
17°11’
8
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°35’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
11°53’
1
Domy:
Kozoroh
5°37’
Rak
5°37’
2:
Vodnář
16°52’
8:
Lev
16°52’
3:
Ryby
29°06’
9:
Panna
29°06’
Býk
1°26’
Štír
1°26’
5:
Býk
25°28’
Štír
25°28’
6:
Blíženci
15°36’
Střelec
15°36’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
3°32’
11
Slun./Luna:
Ryby
23°53’
2


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »