Claude Jade wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Claude Jade
(Claude Marcelle Jorré)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.10. 1948 - 23:10h
Místo:
Dijon
Země:
Věk:
† 58 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
1.12.2006 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Claude Jade - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.10.1948 - 23:10  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.10.1948 - 22:10  
FR, Dijon:
47°19' s.š., 5°1' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Claude Jade 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Claude Jade
datum narození 8.10.1948
(herečka, instagram)

Claude Jade - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2010) - Dva ve vlně
(2003) - On Location to Bed and Board
(2003) - Meurtres pour mémoire
(2003) - À San Remo
(2001) - AlloCiné talkshow
(2001) - Theatre: Lorenzaccio
(2000) - Scénarios sur la drogue (TV seriál)
(2000) - La Rampe
(2000) - Bez rodiny
(1999) - Venuše, salon krásy
(1998) - Une sirène dans la nuit
(1998) - Le Radeau de la Méduse
(1998) - Mémoires perdues
(1998) - Cap des Pins (TV seriál)
(1997) - Femmes chez Hitchcock
(1997) - Les Rapapommes
(1997) - Mais qu'est-ce qu'on fait du violoncelle?
(1997) - Inspecteur Moretti: Un enfant au soleil
(1995) - Sentiments mortels
(1995) - Porté disparu
(1995) - Belle Époque (TV seriál)
(1994) - Eugénie Grandet
(1994) - Bonsoir
(1993) - Francois Truffaut: Ukradené portréty
(1993) - Tête en l'air, La (TV seriál)
(1993) - Spadli z nebe
(1992) - Tableau d'honneur
(1992) - Château au Portugal
(1992) - Dissident il va sans dire
(1991) - Bonheur des autres
(1990) - The Window
(1990) - V comme vengeance (TV seriál)
(1989) - Regulus 93
(1989) - Grand secret, Le (TV seriál)
(1987) - Qui sont mes juges?
(1987) - L'Homme qui n'était pas là
(1985) - Vivement Truffaut
(1984) - Voglia di volare
(1984) - Une petite fille dans les tournesols
(1982) - Rendezvous in Paris
(1982) - Lise et Laura
(1982) - Čest kapitána
(1981) - Treize
(1981) - Teherán 43
(1981) - Lenin v Paříži
(1981) - L'Interrogatoire
(1981) - Le Bahut va craquer
(1981) - Au bout du chemin
(1980) - Nous ne l'avons pas assez aimée
(1980) - La Grotte aux loups
(1979) - Un comédien lit un auteur (TV seriál)
(1979) - Láska na útěku
(1979) - Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
(1979) - Fou comme François
(1978) - Ulysse est revenu
(1978) - Le Pion
(1978) - Au théâtre ce soir: Volpone
(1978) - Les Amours sous la révolution: La passion de Camille et Lucile Desmoulins
(1977) - Spirale di nebbia, Una
(1977) - Le Collectionneur des cerveaux
(1977) - Britannicus
(1977) - Les Anneaux de Bicêtre
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Mamie Rose
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
(1976) - Le Choix
(1976) - Antenne à Perrin
(1975) - Le Malin plaisir
(1975) - Maître Pygmalion
(1975) - Kita no misaki
(1975) - Co je moc, to je moc
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - Les Oiseaux de la lune
(1974) - Malaventure (TV seriál)
(1974) - Au théâtre ce soir: Il y a longtemps que je t'aime
(1973) - La Ragazza di Via Condotti
(1973) - Prêtres interdits
(1973) - Number one
(1973) - Le Château perdu
(1973) - Domove, sladký domove!
(1972) - La Mandragore
(1972) - Les Feux de la chandeleur
(1971) - Le Songe d'une nuit d'été
(1971) - Shéhérazade
(1971) - Le bateau sur l'herbe
(1970) - Rodinný krb
(1970) - Retour à l'envoyeur
(1970) - Nijinsky: Unfinshed Project
(1970) - Mauregard (TV seriál)
(1969) - Topaz
(1969) - Le Témoin
(1969) - Oiseaux rares, Les (TV seriál)
(1969) - Můj strýc Benjamin
(1968) - Ve znamení Monte Christa
(1968) - Ukradené polibky
(1967) - Prunelle, La (TV seriál)
(1967) - Le Crime de la rue de Chantilly
(1967) - Au théâtre ce soir: Henri IV
Claude Jade - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Claude Jade 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Claude Jade - herečka

se narodila 8.10.1948 ve městě Dijon
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Claude Jade

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Claude Jade
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
15°31’
4
 
LunaLuna:
Kozoroh
4°02’
6
 
MerkurMerkur:
Štír
5°22’
5
R
VenušeVenuše:
Panna
2°43’
3
 
MarsMars:
Štír
24°05’
5
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°17’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
2°12’
3
 
UranUran:
Rak
0°34’
12
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°50’
4
 
PlutoPluto:
Lev
16°11’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°53’
11
R
Černá LunaLilith:
Ryby
8°55’
9
 
CheirónCheirón:
Štír
23°38’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
0°53’
10
Domy:
Rak
19°24’
Kozoroh
19°24’
2:
Lev
6°48’
8:
Vodnář
6°48’
3:
Lev
27°21’
9:
Vodnář
27°21’
Panna
24°30’
Ryby
24°30’
5:
Štír
1°34’
Býk
1°34’
6:
Střelec
14°06’
Blíženci
14°06’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
21°57’
11
Slun./Luna:
Štír
24°47’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »