Clive Owen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Clive Owen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Keresley, Anglie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Clive Owen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.10.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Clive Owen 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Clive Owen
datum narození 3.10.1964
(herec, instagram)

Clive Owen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Anon
(2016) - The Confirmation
(2015) - Last Knights
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Words and Pictures
(2013) - Pokrevní pouto
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Shadow Dancer
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2012) - Being: Liverpool (TV seriál)
(2011) - Nezvaní hosté
(2011) - Elitní zabijáci
(2010) - Tim Cahill: The Unseen Journey
(2010) - Trust
(2009) - Životopisy: Clive Owen
(2009) - The Making of 'The International'
(2009) - Kluci jsou zpět
(2009) - International
(2009) - Dvojí hra
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Sejmi je všechny
(2007) - Královna Alžběta: Zlatý věk
(2006) - Spojenec
(2006) - Růžový panter
(2006) - Potomci lidí
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2005) - Hra s nevěrou
(2004) - At the Movies
(2004) - Na dotek
(2004) - Král Artuš
(2003) - Pomsta bratra
(2003) - Hranice zlomu
(2002) - The Hire: Ticker
(2002) - The Hire: Hostage
(2002) - The Hire: Beat the Devil
(2002) - Agent bez minulosti
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2001) - The Making of 'Gosford Park'
(2001) - The Hire: The Follow
(2001) - The Hire: Star
(2001) - The Hire: Powder Keg
(2001) - The Hire: Chosen
(2001) - The Hire: Ambush
(2001) - Gosford Park
(2000) - Zamřížovaná zahrada
(2000) - Vyšetřování naslepo II - Schovávaná
(2000) - Vyšetřování naslepo II - Náměsíčná
(2000) - Vyšetřování naslepo II - Království slepých
(1999) - Zlomek sekundy
(1999) - Vyšetřování naslepo
(1998) - Krupiér
(1998) - The Echo
(1997) - Bent
(1996) - Zločin z vášně
(1996) - Sharman (TV seriál)
(1995) - The Turnaround
(1995) - Bad Boy Blues
(1994) - Zbraň poslední zkázy
(1994) - The Return of the Native
(1994) - Nobody's Children
(1994) - An Evening with Gary Lineker
(1993) - Ročník 61
(1993) - The Magician
(1993) - Century
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Zavři mi oči
(1990) - Lorna Doone
(1990) - Hazardér (TV seriál)
(1989) - Precious Bane
(1989) - Capital City (TV seriál)
(1988) - Vroom
(1985) - Larry King Live
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.10.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Clive Owen 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Clive Owen - herec

se narodil 3.10.1964 ve městě Keresley, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Clive Owen

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Clive Owen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
10°17’
 
LunaLuna:
Panna
13°17’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°52’
 
VenušeVenuše:
Lev
27°26’
 
MarsMars:
Lev
11°04’
 
JupiterJupiter:
Býk
25°32’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
29°03’
R
UranUran:
Panna
12°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
16°14’
 
PlutoPluto:
Panna
14°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°42’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
29°14’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°21’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »