Clyde Kusatsu wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Clyde Kusatsu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Clyde Kusatsu - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.9.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Clyde Kusatsu 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Clyde Kusatsu
datum narození 13.9.1948
(herec, instagram)

Clyde Kusatsu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Gabriels
(2012) - Každým dnem
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2010) - A Nanny for Christmas
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Why Am I Doing This?
(2009) - Láska na druhý pohled
(2008) - Zahulíme, uvidíme 2
(2008) - Broken Angel
(2007) - Pandemie
(2007) - Drive Thru
(2005) - Tlumočnice
(2005) - Svádění
(2005) - Extrémní seznamka
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Paparazzi
(2004) - Gas
(2003) - Svůdníkovo desatero
(2003) - Detektivové z Hollywoodu
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - American Tragedy
(1999) - Prci, prci, prcičky
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - Godzilla
(1998) - Babylon 5: Třetí prostor
(1997) - Cesta do ráje
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Aladin a král zlodějů
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Top Dog
(1995) - Favorite Deadly Sins
(1994) - Záhadná Sarah
(1994) - Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - All-American Girl (TV seriál)
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - S nasazením života
(1993) - Made in America
(1993) - Ideální milenka
(1993) - Dračí život Bruce Lee
(1993) - Císařovi hosté
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Raven: Return of the Black Dragons
(1992) - Raven (TV seriál)
(1991) - Pravdu zná jen moře
(1991) - Pizza Man
(1991) - Lies Before Kisses
(1991) - Kriminálnice
(1991) - Ideální zbraň
(1991) - Dítě nevěsty
(1990) - Pták na drátě
(1990) - Polda na zabití
(1990) - Dvanáctá vražda
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Wired
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - Psanci
(1989) - Island Son (TV seriál)
(1989) - Anatomie pana člověka
(1988) - Tales from the Hollywood Hills: Golden Land
(1988) - Run Till You Fall
(1987) - Žhavá laguna
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Milenka
(1986) - Šanghajské překvapení
(1986) - Intimate Encounters
(1985) - Jem! (TV seriál)
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Soutěž roztleskávaček
(1982) - Vyzvání k souboji
(1982) - Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
(1981) - ...All the Marbles
(1980) - Vhodný dárce
(1980) - Magnum - Na Havaji nešňupejte
(1979) - Rabín a zloděj
(1979) - Meteor
(1978) - Jdi, řekni Spartským
(1978) - Dr. Strange
(1977) - The Choirboys
(1977) - Černá neděle
(1976) - Farewell to Manzanar
(1976) - Bitva o Midway
(1976) - Alex & the Gypsy

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Clyde Kusatsu 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Clyde Kusatsu - herec

se narodil 13.9.1948 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Clyde Kusatsu

Dnes se narodili
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Clyde Kusatsu
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°35’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°00’
 
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
 
VenušeVenuše:
Lev
5°00’
 
MarsMars:
Štír
6°35’
 
JupiterJupiter:
Střelec
20°19’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°18’
 
UranUran:
Rak
0°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°54’
 
PlutoPluto:
Lev
15°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°14’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°04’
 
CheirónCheirón:
Štír
21°03’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Voskovec
(*1905 - 1981) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Vladimír Ráž
(*1923 - 2000) pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Česká republika Aleš Jarý
(*1958 - 2015) herec, dabér

Spojené státy John Adams
(*1735 - 1826) 2. prezident usa

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743 - 1826) 3. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »