Colin Firth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colin Firth
(Colin Andrew Firth)

Pohlaví:
Muž
Narození:
10.9. 1960 - 11:30h
Místo:
Grayshott, Anglie
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Colin Firth - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
10.9.1960 - 11:30  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.9.1960 - 10:30  
GB, Grayshott:
51°7' s.š., 0°45' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colin Firth 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Colin Firth
datum narození 10.9.1960
(herec, instagram)

Colin Firth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untouchable
(2017) - The Happy Prince
(2016) - Genius
(2016) - Dítě Bridget Jonesové
(2016) - Deep Water
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2014) - Kouzlo měsíčního svitu
(2014) - Kingsman: Tajná služba
(2014) - Dřív než půjdu spát
(2013) - Koleje osudu
(2013) - Devil's Knot
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Stars in Shorts
(2012) - Gambit
(2012) - Arthur Newman
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Jeden musí z kola ven
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Steve
(2010) - Králova řeč
(2010) - Hlavní třída
(2009) - Vánoční koleda
(2009) - Single Man
(2009) - Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
(2009) - Dorian Gray
(2008) - ABBA: Mamma Mia! Story
(2008) - Vdaná snoubenka
(2008) - Spálené mosty
(2008) - Mamma Mia!
(2008) - Lekce neslušného chování
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - BAFTA: Život na filmovém plátně
(2007) - Film o filmu: Poslední legie
(2007) - Poslední legie
(2007) - Konečně spolu
(2007) - Holky z naší školky
(2007) - Célébration
(2007) - And When Did You Last See Your Father?
(2006) - Reader, I Married Him (TV seriál)
(2006) - Na počátku jsme si rovni
(2005) - Pravda nebo lež
(2005) - Kouzelná chůva Nanny McPhee
(2004) - Trauma
(2004) - Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
(2003) - Láska nebeská
(2003) - Dívka s perlou
(2003) - Co ta holka chce
(2003) - Ach ty ženy!
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Forever Ealing
(2002) - Jak je důležité míti Filipa
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Konference ve Wannsee
(2001) - Deník Bridget Jonesové
(2001) - Čtyřhra
(2000) - Windmills on the Clyde: Making 'Donovan Quick'
(2000) - Velmi relativní známosti
(2000) - Donovan Quick
(1999) - The Turn of the Screw
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - The Secret Laughter of Women
(1999) - Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
(1998) - Zamilovaný Shakespeare
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Fotbalové opojení
(1996) - The Daily Show
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1996) - Anglický pacient
(1995) - The Widowing of Mrs. Holroyd
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Pýcha a předsudek (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Playmaker
(1994) - Master of the Moor
(1994) - The Deep Blue Sea
(1993) - Rukojmí
(1993) - Hodina prasete
(1992) - Gomorron
(1992) - Performance (TV seriál)
(1991) - Out of the Blue
(1991) - Femme Fatale
(1990) - Křídla slávy
(1989) - Milos Forman: Portrait
(1989) - Valmont
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Tumbledown
(1988) - Apartmá nula
(1987) - Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius
(1987) - The Secret Garden
(1987) - Měsíc na venkově
(1986) - Lost Empires (TV seriál)
(1985) - 1919
(1985) - Dutch Girls
(1984) - Cinema 3
(1984) - Jiná země
(1984) - Camille
(1975) - Arena (TV seriál)
(1952) - Today
Colin Firth - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1969) Jennifer Ehle
(*1960) Meg Tilly

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.9.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colin Firth 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colin Firth - herec

se narodil 10.9.1960 ve městě Grayshott, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colin Firth

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Colin Firth
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
17°42’
10
 
LunaLuna:
Býk
19°37’
7
 
MerkurMerkur:
Panna
26°50’
11
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°22’
11
 
MarsMars:
Blíženci
24°13’
8
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°26’
2
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°50’
2
R
UranUran:
Lev
23°04’
9
 
NeptunNeptun:
Štír
7°07’
12
 
PlutoPluto:
Panna
6°17’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°18’
10
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°01’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°55’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
11°33’
8
Domy:
Štír
9°37’
Býk
9°37’
2:
Střelec
8°15’
8:
Blíženci
8°15’
3:
Kozoroh
14°34’
9:
Rak
14°34’
Vodnář
23°53’
Lev
23°53’
5:
Ryby
26°29’
Panna
26°29’
6:
Beran
20°57’
Váhy
20°57’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
1°45’
11
Slun./Luna:
Rak
18°39’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »