Colin Fox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colin Fox

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Aldershot
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herec

Colin Fox - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.11.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colin Fox 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Colin Fox
datum narození 20.11.1938
(herec, instagram)

Colin Fox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Unnatural History (TV seriál)
(2008) - Poslední týden
(2008) - Cutting for Stone
(2006) - Mrtvá má ležet v hrobce
(2005) - Naši otcové
(2004) - Wonderfalls (TV seriál)
(2004) - This Is Wonderland (TV seriál)
(2004) - A Separate Peace
(2004) - Peep and the Big Wide World (TV seriál)
(2004) - Čistá pravda
(2004) - Cizinec
(2004) - Atomic Betty (TV seriál)
(2003) - Pustina
(2003) - Pavučiny
(2003) - Chasing Holden
(2003) - Americký princ JFK Jr.
(2002) - Salem Witch Trials (TV seriál)
(2002) - Puppets Who Kill (TV seriál)
(2002) - Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Henry's World (TV seriál)
(2002) - Drummer Boy
(2001) - Žabí princ v New Yorku
(2001) - Zpátky na zem
(2001) - Laughter on the 23rd Floor
(2000) - The Making of 'Left Behind: The Movie'
(2000) - Zotročení: Příběh Fanny Kembleové
(2000) - Špinavá záležitost
(2000) - Ponecháni napospas
(2000) - Phantom of the Megaplex
(2000) - The Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery
(2000) - Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
(2000) - Angels in the Infield
(2000) - A House Divided
(1998) - Silver Surfer (TV seriál)
(1998) - Sémě pochybnosti
(1997) - Let Me Call You Sweetheart
(1997) - End of Summer
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1996) - Windsorský protokol
(1996) - Vzala jsem si mrtvého muže
(1996) - Sins of Silence
(1996) - Nekonečný příběh (TV seriál)
(1996) - L5: First City in Space
(1996) - Láska a válka
(1996) - The Haunting of Lisa
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
(1996) - Denní světlo
(1996) - Captive Heart: The James Mink Story
(1995) - Hirošima
(1995) - Tommy Boy
(1995) - Televizní leč
(1995) - Butterbox Babies
(1994) - PCU - Univerzita nebo klášter
(1994) - Blauvogel (TV seriál)
(1993) - Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové
(1993) - Smrtící únik
(1993) - Pouta lásky
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1993) - Dieppe
(1992) - Společníci
(1992) - On My Own
(1992) - Náhodný svědek
(1991) - Scanners III
(1991) - Rupert (TV seriál)
(1991) - Money
(1991) - Mark Twain and Me
(1991) - A Little Piece of Heaven
(1991) - Conspiracy of Silence
(1990) - Padlý anděl
(1990) - In Defense of a Married Man
(1990) - Beautiful Dreamers
(1989) - Zeruda no densetsu (TV seriál)
(1989) - The Super Mario Bros. Super Show! (TV seriál)
(1989) - Passion and Paradise
(1989) - Chramst!
(1989) - Boj o Grace magazín
(1988) - Biographies: The Enigma of Bobby Bittman
(1987) - Starostliví medvídci v říši kouzel
(1987) - Moje drahá příšerka (TV seriál)
(1986) - My Pet Monster
(1985) - Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Real Inside
(1984) - Covergirl
(1983) - Vánoční příběh
(1982) - Vražedná linka
(1981) - A Whale for the Killing
(1981) - Mlčení severu
(1979) - Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
(1979) - Éclair au chocolat
(1978) - The Prophet from Pugwash
(1978) - High Hopes (TV seriál)
(1977) - The War Between the Tates
(1975) - My Pleasure Is My Business
(1974) - House of Pride (TV seriál)
(1973) - Tom Sawyer
(1972) - The Discoverers
(1971) - The Reincarnate
(1969) - The Three Musketeers
(1969) - Strange Paradise (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colin Fox 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colin Fox - herec

se narodil 20.11.1938 ve městě Aldershot, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colin Fox

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Colin Fox
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°30’
 
LunaLuna:
Štír
9°59’
 
MerkurMerkur:
Střelec
18°35’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°08’
R
MarsMars:
Váhy
16°31’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°05’
 
SaturnSaturn:
Beran
11°45’
R
UranUran:
Býk
15°19’
R
NeptunNeptun:
Panna
22°58’
 
PlutoPluto:
Lev
1°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°04’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°31’
 
CheirónCheirón:
Rak
9°22’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »