Common wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Common
(Lonnie Rashid Lynn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.3. 1972 - 22:15h
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, rapper

Common - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (C)
Datum narození a čas (místní čas):
13.3.1972 - 22:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.3.1972 - 04:15  
US, Chicago:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Common 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Common
datum narození 13.3.1972
(herec, zpěvák, rapper, instagram)

Common - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Two Trains Runnin'
(2016) - Maya Angelou and Still I Rise
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2017) - John Wick: Chapter Two
(2016) - Barbershop: The Next Cut
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Unity
(2015) - Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives
(2015) - Vincentův svět
(2015) - The Wiz Live!
(2015) - Noční běžec
(2015) - Being Charlie
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - X/Y
(2014) - Selma
(2014) - Every Secret Thing
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Our Vinyl Weighs a Ton: This Is Stones Throw Records
(2013) - Podfukáři
(2013) - Pawn
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - Něco z ničeho: umění rapu
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2012) - LUV
(2011) - Big Morning Buzz Live
(2011) - Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Hell on Wheels (TV seriál)
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Noční rande
(2010) - Jedině ona
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Terminator Salvation
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - 2 Turntables and a Microphone
(2008) - Wanted
(2008) - Street Kings
(2007) - Notorious BIG: Bigger Than Life
(2007) - Americký gangster
(2006) - Bizarní jídla
(2006) - The September in Brooklyn: Making of 'Block Party'
(2006) - Sejmi eso
(2006) - The Electric Company (TV seriál)
(2005) - Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
(2005) - Common: Testify (hudební videoklip)
(2005) - Unplugged: Alicia Keys (koncert)
(2005) - The MC: Why We Do It
(2005) - Block Party
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Game Over (TV seriál)
(2003) - Beef
(2003) - Chappelle's Show (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
Common - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Common 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Common - herec, zpěvák, rapper

se narodil 13.3.1972 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Common

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Common
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
23°41’
4
 
LunaLuna:
Ryby
5°46’
4
 
MerkurMerkur:
Beran
11°58’
5
 
VenušeVenuše:
Býk
7°53’
6
 
MarsMars:
Býk
21°28’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
5°42’
2
 
SaturnSaturn:
Blíženci
1°14’
7
 
UranUran:
Váhy
17°14’
11
R
NeptunNeptun:
Střelec
5°14’
1
R
PlutoPluto:
Váhy
0°54’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°45’
3
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°07’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
12°07’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
3°05’
1
Domy:
Štír
15°10’
Býk
15°10’
2:
Střelec
14°42’
8:
Blíženci
14°42’
3:
Kozoroh
19°17’
9:
Rak
19°17’
Vodnář
25°43’
Lev
25°43’
5:
Ryby
28°02’
Panna
28°02’
6:
Beran
24°06’
Váhy
24°06’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
5°26’
11
Slun./Luna:
Ryby
14°43’
4


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »