Corey Burton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Corey Burton
(Corey Gregg Weinberg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Corey Burton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.8.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Corey Burton 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Corey Burton
datum narození 3.8.1955
(herec, instagram)

Corey Burton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
(2015) - Star proti silám zla (TV seriál)
(2015) - Niko and the Sword of Light
(2014) - Sonic Boom (TV seriál)
(2014) - Scooby Doo! Frankenhrůza
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Liga spravedlivých: V pasti času
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2012) - Zambezia
(2012) - Partysaurus Rex
(2012) - Goodnight, Mr. Foot
(2011) - Thundercats (TV seriál)
(2011) - Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
(2011) - Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
(2010) - Freaknik: The Musical
(2009) - Imps*
(2008) - Transformers: Animated (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2008) - Batman - Gothamský rytíř
(2007) - Popelka 3: Ztracena v čase
(2007) - Kouzelné pohádky o princeznách
(2007) - Jak zapojit domácí kino
(2006) - Tajemství upírů
(2006) - Korgoth of Barbaria
(2005) - Tom a Jerry letí na Mars
(2004) - Proteus: A Nineteenth Century Vision
(2003) - Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
(2003) - Atlantis: Milo se vrací
(2002) - The Making of 'Atlantis: The Lost Empire'
(2002) - Popelka II: Splněný sen
(2002) - Planeta pokladů
(2002) - Návrat do Země Nezemě
(2002) - Mickey's House of Villains
(2001) - Mickeyho kouzelné Vánoce
(2001) - Labutí trumpetka
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - Captain Sturdy (TV seriál)
(2001) - Atlantida: Tajemná říše
(2000) - The Story Behind 'Toy Story'
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(2000) - Bob's Video
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1999) - Sing Me a Story with Belle (TV seriál)
(1999) - Mike, Lu & Og (TV seriál)
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Hercules: Zero to Hero
(1999) - Gen 13
(1999) - Drsňák Dudley
(1999) - Disney Sing-Along-Songs: Honor to Us All
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1999) - Co se stalo o Vánocích
(1999) - Boo Boo Runs Wild
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - The Making of 'Winnie the Pooh'
(1998) - Toonsylvania (TV seriál)
(1998) - The Spirit of Mickey
(1998) - It's Tough to Be a Bug
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Disney Cruise Line
(1998) - Batman a Superman
(1998) - Adventures in Odyssey (TV seriál)
(1997) - Snow White: The Making of a Masterpiece
(1997) - The Making of Disney's 'Jungle Book'
(1997) - The Making of 'Cinderella'
(1997) - Supertajná zbraň
(1997) - R.F.K. (TV seriál)
(1997) - One Saturday Morning (TV seriál)
(1997) - Herkules
(1996) - The Making of 'Sleeping Beauty'
(1996) - Zvoník u Matky Boží
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Quack Pack (TV seriál)
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - Ellen's Energy Adventure
(1996) - Disney Sing-Along-Songs: Friend Like Me
(1996) - Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
(1996) - Disney Sing-Along-Songs: Colors of the Wind
(1996) - Disney's Greatest Video Volume 1
(1996) - Disney Fair
(1996) - The Best of Roger Rabbit
(1996) - Aladin a král zlodějů
(1995) - Timon a Pumbaa (TV seriál)
(1995) - Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
(1995) - Goofy na výletě
(1995) - Freakazoid! (TV seriál)
(1994) - The Making of 'Three Caballeros'
(1994) - The Making of 'Bambi'
(1994) - Druhá světová válka: Když řvali lvi
(1994) - A Day at Disneyland
(1994) - Snow Monkeys
(1994) - Ranger Smith (TV seriál)
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - King of the 'B's
(1994) - Disney Sing-Along-Songs: The Lion King Circle of Life
(1994) - Disney Sing-Along-Songs: The Bare Necessities
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1994) - Adventures in Diving
(1993) - Trail Mix-Up
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Disney Sing-Along-Songs: You Can Fly
(1993) - Disney Sing-Along-Songs: Supercalifragilisticexpialidocious
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1992) - The Natural World
(1992) - Disney Sing-Along-Songs: Be Our Guest
(1992) - Boris a Nataša
(1992) - Aladin
(1991) - Those Who Dare
(1991) - James Bond Jr. (TV seriál)
(1991) - First Flight
(1991) - Disney Sing-Along-Songs: Under the Sea
(1990) - Roller Coaster Rabbit
(1990) - Outer Bounds
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1989) - Tummy Trouble
(1989) - Rychlá rota (TV seriál)
(1989) - Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue
(1989) - Cranium Command
(1988) - Poltergeist III
(1987) - My z Kačerova (TV seriál)
(1987) - L.B.J.: První léta
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1987) - Disney Sing-Along-Songs: Heigh-Ho
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Transformers: The Movie
(1986) - G.I. Joe: Serpentore, povstaň
(1986) - Disney Sing-Along-Songs: Zip-a-Dee-Doo-Dah
(1986) - Critters
(1985) - Robotix (TV seriál)
(1985) - Robotix
(1985) - Gumídci (TV seriál)
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1984) - Transformers (TV seriál)
(1983) - Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
(1983) - Good-bye Cruel World
(1982) - Water Engine
(1982) - Meč a čaroděj
(1982) - The Adventures of Curious George
(1981) - Vlci
(1981) - Spider-Man (TV seriál)
(1980) - Closet Cases of the Nerd Kind
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1955) - Peter Pan's Flight

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.8.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Corey Burton 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Corey Burton - herec

se narodil 3.8.1955 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Corey Burton

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Corey Burton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
10°22’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°46’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°54’
 
VenušeVenuše:
Lev
2°28’
 
MarsMars:
Lev
14°45’
 
JupiterJupiter:
Lev
10°54’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°41’
 
UranUran:
Rak
28°46’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°39’
 
PlutoPluto:
Lev
25°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°03’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°11’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°18’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »