Cristine Rose wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cristine Rose
(Cristine Sue Rose)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Lynwood, Kalifornie
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herečka

Cristine Rose - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.1.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cristine Rose 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Cristine Rose
datum narození 31.1.1951
(herečka, instagram)

Cristine Rose - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Better Half
(2015) - Heroes Reborn (TV seriál)
(2011) - Take Me Home
(2010) - Jeffie Was Here
(2009) - Až tak moc tě nežere
(2008) - Hrdinové: Exkluzivní speciál
(2008) - Shades of Ray
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Heroes: The Recruit (TV seriál)
(2008) - Heroes: Going Postal (TV seriál)
(2008) - Float
(2007) - Filmnut
(2007) - Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)
(2007) - Hnutí mysli (TV seriál)
(2007) - Cook-Off!
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Saved (TV seriál)
(2006) - Lovespring International (TV seriál)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Paní Harrisová
(2005) - Ledový sen
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Nemocnice Presidio (TV seriál)
(2002) - Life with Bonnie (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Pokrevní sestry
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Však ty víš (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - The Big Split
(1999) - Ally (TV seriál)
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - 413 Hope St. (TV seriál)
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1997) - Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1996) - Moloney (TV seriál)
(1996) - Men Behaving Badly (TV seriál)
(1996) - For the Future: The Irvine Fertility Scandal
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Modelky s.r.o. (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - The Boys Are Back (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - The Elvira Show (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Almost Home (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Just My Imagination
(1992) - Flying Blind (TV seriál)
(1992) - Down the Shore (TV seriál)
(1991) - Poprvé
(1991) - Palace Guard (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Ferris Bueller (TV seriál)
(1990) - Extreme Close-Up
(1990) - Burning Bridges
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - The Famous Teddy Z (TV seriál)
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Verdikt
(1988) - TV 101 (TV seriál)
(1988) - Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Mr. President (TV seriál)
(1987) - Ishtar
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - Rodná vlast
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - My Sister Sam (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1977) - The Trial of Lee Harvey Oswald
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.1.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cristine Rose 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cristine Rose - herečka

se narodila 31.1.1951 ve městě Lynwood, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cristine Rose

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Cristine Rose
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
10°48’
 
LunaLuna:
Štír
22°06’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°21’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
29°34’
 
MarsMars:
Ryby
7°02’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°02’
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°01’
R
UranUran:
Rak
6°08’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°30’
R
PlutoPluto:
Lev
18°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°10’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°52’
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°14’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »