Cyd Charisse wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cyd Charisse
(Tula Ellice Finklea)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.3. 1922 - 04:30h
Místo:
Amarillo, Texas
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
17.6.2008 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka, tanečnice

Cyd Charisse - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.3.1922 - 04:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.3.1922 - 10:30  
US, Amarillo:
35°13' s.š., 101°50' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cyd Charisse 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Cyd Charisse
datum narození 8.3.1922
(herečka, tanečnice, instagram)

Cyd Charisse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - Empire State Building Murders
(2005) - Get Aboard: The Band Wagon
(2004) - That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
(2003) - Satin and Silk
(2002) - What a Glorious Feeling: The Making of 'Singin' in the Rain'
(2002) - Gene Kelly: Anatomy of a Dancer
(2001) - Poslední dny
(1996) - Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (hudební videoklip)
(1996) - Musicals Great Musicals: The Arthur Freed Unit at MGM
(1996) - Intimate Portrait: Marilyn Monroe
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - To je zábava
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Rock Hudson's Home Movies
(1990) - You're the Top: The Cole Porter Story
(1990) - Marilyn: Something's Got to Give
(1990) - Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - Visioni private
(1989) - Swimsuit
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1985) - The American Film Institute Salute to Gene Kelly
(1984) - Sentimental Journey
(1984) - Glitter
(1982) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1981) - The American Film Institute Salute to Fred Astaire
(1980) - Portrait of an Escort
(1978) - Válečníci z Atlantidy
(1976) - Donny and Marie
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1972) - Film Portrait
(1967) - Maroc 7
(1966) - The Silencers
(1965) - Il Segreto del vestito rosso
(1962) - Two Weeks in Another Town
(1962) - Něco musí prasknout
(1961) - Five Golden Hours
(1960) - Černý trikot
(1959) - Gene Kelly: An American in Pasadena
(1958) - Twilight for the Gods
(1958) - Party Girl
(1957) - Hedvábné punčochy
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1955) - 1955 Motion Picture Theatre Celebration
(1955) - It's Always Fair Weather
(1954) - Deep in My Heart
(1954) - Brigadoon
(1953) - Sombrero
(1953) - Přidej se k nám
(1953) - Easy to Love
(1952) - Zpívání v dešti
(1952) - The Wild North
(1951) - Mark of the Renegade
(1949) - Tension
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Words and Music
(1948) - The Kissing Bandit
(1948) - On an Island with You
(1947) - The Unfinished Dance
(1947) - Fiesta
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - Three Wise Fools
(1946) - The Harvey Girls
(1945) - Ziegfeldův kabaret
(1944) - This Love of Mine
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - Something to Shout About
(1943) - Mission to Moscow
Cyd Charisse - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1913) Tony Martin - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1905) Howard Hughes
(*1917) John F. Kennedy
(*1914) Tyrone Power

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.3.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cyd Charisse 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cyd Charisse - herečka, tanečnice

se narodila 8.3.1922 ve městě Amarillo, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cyd Charisse

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Cyd Charisse
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
17°04’
2
 
LunaLuna:
Rak
7°35’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
20°01’
1
 
VenušeVenuše:
Ryby
23°43’
2
 
MarsMars:
Střelec
8°34’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°11’
9
R
SaturnSaturn:
Váhy
5°34’
8
R
UranUran:
Ryby
10°01’
2
 
NeptunNeptun:
Lev
13°44’
7
R
PlutoPluto:
Rak
7°58’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
10°09’
8
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°01’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
11°52’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
2°32’
8
Domy:
Kozoroh
23°03’
Rak
23°03’
2:
Ryby
4°25’
8:
Panna
4°25’
3:
Beran
13°19’
9:
Váhy
13°19’
Býk
13°28’
Štír
13°28’
5:
Blíženci
7°25’
Střelec
7°25’
6:
Blíženci
29°11’
Střelec
29°11’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
18°15’
11
Slun./Luna:
Býk
12°20’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »