Cynthia Nixon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cynthia Nixon
(Cynthia Ellen Nixon)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Cynthia Nixon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.4.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cynthia Nixon 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Cynthia Nixon
datum narození 9.4.1966
(herečka, instagram)

Cynthia Nixon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Quiet Passion
(2015) - Stockholm, Pennsylvania
(2015) - James White
(2015) - The Adderall Diaries
(2014) - 5 Flights Up
(2013) - Seznam vyřazených
(2013) - Hannibal (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Na věky věků (TV seriál)
(2011) - Velká krize
(2011) - Rampart
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2009) - Angličan v New Yorku
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Lymelife
(2007) - Holky na hlídání
(2006) - 3 libry (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Warm Springs
(2005) - Poslední přání
(2005) - Malý Manhattan
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Behind the Scenes: Tanner on Tanner
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Intimate Portrait: Cynthia Nixon
(2002) - Stage On Screen: The Women
(2002) - Igby
(2001) - Mark Twain
(2000) - Tatínkovi andílci
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Burani ve městě
(1999) - Advice From a Caterpillar
(1996) - 'M' Word
(1996) - Marvinův pokoj
(1996) - The Cottonwood
(1995) - Children Remember the Holocaust
(1994) - Trable prcka Binka
(1993) - Through an Open Window
(1993) - Případ Pelikán
(1993) - Addamsova rodina 2
(1992) - Gomorron
(1992) - Kiss-Kiss, Dahlings!
(1991) - Neznámá tvář
(1991) - Love, Lies and Murder
(1990) - Women & Wallace
(1990) - Putování za láskou
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Sázkař
(1989) - Gideon Oliver (TV seriál)
(1988) - Vražda Mary Phaganové
(1988) - Tanner '88 (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Vražedné hry
(1985) - Larry King Live
(1985) - O.C. a Stiggs
(1984) - Amadeus
(1983) - I Am the Cheese
(1982) - Rošťáci a lupiči
(1982) - My Body, My Child
(1982) - Fifth of July
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Tattoo
(1981) - Soukromé dějiny neúspěšného tažení
(1981) - Prince of the City
(1980) - Little Darlings

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.4.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cynthia Nixon 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cynthia Nixon - herečka

se narodila 9.4.1966 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cynthia Nixon

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Cynthia Nixon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°10’
 
LunaLuna:
Střelec
11°44’
 
MerkurMerkur:
Ryby
23°57’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°48’
 
MarsMars:
Beran
23°43’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
25°32’
 
SaturnSaturn:
Ryby
23°26’
 
UranUran:
Panna
16°17’
R
NeptunNeptun:
Štír
21°38’
R
PlutoPluto:
Panna
16°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°25’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°39’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »