Dana Vávrová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dana Vávrová

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 41 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka, režisérka, scénáristka

Dana Vávrová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.8.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dana Vávrová 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Dana Vávrová
datum narození 9.8.1967
(herečka, režisérka, scénáristka, instagram)

Dana Vávrová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Zkáza lodi Gustloff
(2007) - Lamento
(2006) - Kabriolet
(2005) - Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale
(2005) - Grenzverkehr
(2004) - Kouzelný křišťál
(2004) - Der Vater meines Sohnes
(2003) - Rychle do života!
(2002) - Zatracení
(2002) - August der Glückliche
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek
(2001) - Drei Engel für Dr. No
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Hurá na medvěda
(1999) - Přeji si lásku
(1999) - In the Ghetto
(1997) - Zpověď
(1997) - Tatort - Nahkampf
(1997) - Comedian Harmonists
(1996) - Die Nacht hat 17 Stunden
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Sascha darf nicht sterben
(1995) - Pizza Arrabbiata
(1993) - Stalingrad
(1993) - Rosenemil
(1993) - Der Nachbar
(1990) - Rama Dama
(1988) - Pan Tau
(1988) - Herbstmilch
(1985) - Johann Sebastian Bach (TV seriál)
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Amadeus
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1982) - Stück Himmel, Ein (TV seriál)
(1982) - Daleko od stromu
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1979) - Plášť pro vítr
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Brontosaurus
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Čarovné prstýnky
(1978) - Adriana
(1977) - Starej (TV seriál)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Ať žijí duchové!
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Až bude padat hvězda
(1970) - Místo činu (TV seriál)

Dana Vávrová - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dana Vávrová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dana Vávrová 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dana Vávrová - herečka, režisérka, scénáristka

se narodila 9.8.1967 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dana Vávrová

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


Dana Vávrová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°12’
 
LunaLuna:
Váhy
1°27’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°00’
 
VenušeVenuše:
Panna
13°53’
R
MarsMars:
Štír
10°41’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°41’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°15’
R
UranUran:
Panna
22°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
 
PlutoPluto:
Panna
19°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°38’
R
Černá LunaLilith:
Beran
25°08’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°14’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »