Daniel Petrie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daniel Petrie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glace Bay
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Daniel Petrie - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
26.11.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daniel Petrie 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Daniel Petrie
datum narození 26.11.1920
(režisér, herec, instagram)

Daniel Petrie - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Walter a Henry
(2001) - Iris
(1999) - Seasons of Love
(1999) - Kdo seje vítr
(1998) - Pondělí po zázraku
(1997) - The Assistant
(1996) - Calm at Sunset
(1995) - Kissinger and Nixon
(1994) - Lassie
(1992) - Příběh Dennise Littkyho
(1991) - The Hidden Room (TV seriál)
(1991) - Mark Twain and Me
(1989) - Jmenuji se Bill W.
(1988) - Zámotek 2: Návrat
(1988) - Rocket Gibraltar
(1987) - Návraty
(1986) - Half a Lifetime
(1985) - The Execution of Raymond Graham
(1984) - The Dollmaker
(1984) - Chlapec ze zátoky
(1982) - Příležitost pro šest
(1981) - Pevnost Apačů v Bronxu
(1980) - Vzkříšení
(1978) - Betsy
(1977) - The Quinns
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1976) - Sybil
(1976) - Plavčík
(1976) - Harry S. Truman: Plain Speaking
(1976) - Eleanor and Franklin
(1975) - Returning Home
(1974) - Mousey
(1974) - The Gun and the Pulpit
(1974) - Buster and Billie
(1973) - Znak Neptuna
(1973) - Trouble Comes to Town
(1972) - Znamení Vlka
(1972) - Hec Ramsey
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - A Howling in the Woods
(1971) - The City
(1971) - Big Fish, Little Fish
(1969) - Silent Night, Lonely Night
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Spy with a Cold Nose
(1966) - The Idol
(1965) - Seaway (TV seriál)
(1963) - Ukradené hodiny
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - The Main Attraction
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - A Raisin in the Sun
(1960) - The Bramble Bush
(1959) - The Cherry Orchard
(1958) - Pursuit (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Joe & Mabel (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1954) - Justice (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1950) - Treasury Men in Action (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)

Daniel Petrie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.11.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daniel Petrie 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daniel Petrie - režisér, herec

se narodil 26.11.1920 ve městě Glace Bay, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daniel Petrie

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Daniel Petrie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°57’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°53’
 
MerkurMerkur:
Štír
16°09’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
10°40’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°10’
 
JupiterJupiter:
Panna
16°39’
 
SaturnSaturn:
Panna
23°27’
 
UranUran:
Ryby
1°50’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°43’
R
PlutoPluto:
Rak
8°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°52’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°49’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°10’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »