Danny Nucci wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danny Nucci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Klagenfurt am Wörthersee
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Danny Nucci - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.9.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danny Nucci 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Danny Nucci
datum narození 15.9.1968
(herec, instagram)

Danny Nucci - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Pizza with Bullets
(2015) - Nephilim
(2014) - Wishin' and Hopin'
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - The Booth at the End (TV seriál)
(2011) - Escapee
(2011) - Adults Only (TV seriál)
(2010) - Sinatra Club
(2010) - Monster Heroes
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Krvavé vykoupení
(2007) - Totally Baked: A Pot-U-Mentary
(2007) - Plácek 3
(2006) - World Trade Center
(2006) - Návrat domů
(2005) - Zlom vaz
(2004) - Joey (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Mafia Doctor
(2003) - Bratranci z Ameriky
(2002) - Žhářka 2
(2002) - Do It for Uncle Manny
(2001) - Some of My Best Friends (TV seriál)
(2000) - Shark in a Bottle
(1999) - Tuesday's Letters
(1999) - Rančeři
(1999) - Milenci na horách
(1999) - Čmuchalové (TV seriál)
(1998) - Intimate Portrait: Lea Thompson
(1998) - The Unknown Cyclist
(1998) - Sugar: The Fall of the West
(1998) - Podnájem
(1997) - Titanic
(1997) - The Brave Little Toaster to the Rescue
(1997) - Stará láska nerezaví
(1997) - Dráždivé intriky
(1996) - Skála
(1996) - Likvidátor
(1996) - The Big Squeeze
(1995) - Krvavý příliv
(1995) - Homage
(1995) - Desperate Measures
(1994) - Slepá spravedlnost
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Missing Parents
(1993) - Roosters
(1993) - Přežít
(1993) - Konečná spravedlnost
(1993) - For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story
(1992) - Zachraň mě
(1990) - Kniha lásky
(1987) - An Enemy Among Us
(1986) - Drogy z Times Square
(1986) - Bratrstvo spravedlivých
(1986) - Bojová akademie
(1985) - Badatelé
(1985) - American Drive-In
(1984) - Pryor's Place

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.9.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danny Nucci 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danny Nucci - herec

se narodil 15.9.1968 ve městě Klagenfurt am Wörthersee
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danny Nucci

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Danny Nucci
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
22°41’
 
LunaLuna:
Blíženci
29°45’
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°30’
 
VenušeVenuše:
Váhy
16°15’
 
MarsMars:
Lev
26°02’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°47’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°16’
R
UranUran:
Panna
29°10’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°12’
 
PlutoPluto:
Panna
22°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°18’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°28’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »