Dave Coulier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dave Coulier
(David Alan Coulier)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St Clair Shores, Michigan
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec

Dave Coulier - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
21.9.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dave Coulier 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Dave Coulier
datum narození 21.9.1959
(herec, instagram)

Dave Coulier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ghostheads
(2016) - Fuller House (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2013) - The Clean Guys of Comedy
(2012) - The Jadagrace Show (TV seriál)
(2011) - Can't Get Arrested (TV seriál)
(2009) - Bob & Doug (TV seriál)
(2008) - Comedy Central Roast of Bob Saget
(2007) - Shredderman vítězí
(2007) - The Family Holiday
(2006) - Plastic Man
(2006) - Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2004) - Jak Felix zachránil vánoce
(2003) - The Surreal Life
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Stevensovi bodují
(2003) - Animal Kidding (TV seriál)
(2002) - Opportunity Knocks (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(1999) - Třináctý rok
(1999) - Detention (TV seriál)
(1997) - Head Over Heels (TV seriál)
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1996) - Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
(1995) - Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1992) - Malá mořská víla (TV seriál)
(1990) - America's Funniest People (TV seriál)
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1989) - MMC
(1989) - Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
(1989) - Free Spirit (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1987) - Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy
(1986) - The Real Ghost Busters (TV seriál)
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1984) - Out of Control (TV seriál)
(1984) - Muppet Babies (TV seriál)
(1982) - Things Are Tough All Over
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Jetsons (TV seriál)
Dave Coulier - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dave Coulier 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dave Coulier - herec

se narodil 21.9.1959 ve městě St Clair Shores, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dave Coulier

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Dave Coulier
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°45’
 
LunaLuna:
Býk
18°27’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°47’
 
VenušeVenuše:
Lev
29°53’
R
MarsMars:
Váhy
10°06’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°35’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°40’
 
UranUran:
Lev
19°10’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°18’
 
PlutoPluto:
Panna
4°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°06’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
4°17’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°33’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »