Dave Thomas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dave Thomas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Catharines, Ontario
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Dave Thomas - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.5.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dave Thomas 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Dave Thomas
datum narození 20.5.1949
(herec, instagram)

Dave Thomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - I Thought I Told You To Shut Up!!
(2013) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2010) - Take 22: Behind the Scenes of Sequestered
(2009) - Bob & Doug (TV seriál)
(2006) - Medvědí bratři 2
(2005) - Comedy Gold
(2005) - Ďábelský Santa
(2004) - Who's Your Daddy?
(2004) - Lékařská akademie
(2004) - Deluxe Combo Platter
(2003) - The New Show (TV seriál)
(2003) - Medvědí bratři
(2003) - Beethoven 5
(2003) - The Animated Adventures of Bob & Doug McKenzie (TV seriál)
(2002) - The True Meaning of Christmas Specials
(2002) - The New Beachcombers
(2002) - Fancy Dancing
(2001) - Milionový závod
(2000) - VIP: Velmi inteligentní primát
(1997) - Pippi Punčochatá
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1996) - Kidz in the Wood
(1995) - Ideální rodina
(1994) - Young Comedians: Making America Laugh
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Studený pot
(1993) - Public Enemy #2
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Friends of Gilda
(1992) - Raw Toonage (TV seriál)
(1992) - Boris a Nataša
(1991) - The Red Green Show (TV seriál)
(1990) - The Dave Thomas Comedy Show (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - The Rocket Boy
(1989) - I, Martin Short, Goes Hollywood
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1989) - Andrea Martin... Together Again
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - Love at Stake
(1988) - Zkus se přestěhovat
(1986) - Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood
(1985) - Martin Short: Concert for the North Americas
(1985) - The Canadian Conspiracy
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1985) - My Man Adam
(1984) - The Last Polka
(1983) - The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
(1981) - SCTV Network 90
(1981) - Lampasy
(1980) - Double Negative
(1979) - Riel
(1978) - Mít domov
(1978) - Just Me and You
(1976) - Second City TV
(1976) - The Rimshots

Dave Thomas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dave Thomas - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.5.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dave Thomas 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dave Thomas - herec

se narodil 20.5.1949 ve městě St. Catharines, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dave Thomas

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Dave Thomas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°07’
 
LunaLuna:
Ryby
6°47’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°57’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
7°58’
 
MarsMars:
Býk
15°07’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°10’
st
SaturnSaturn:
Lev
29°37’
 
UranUran:
Blíženci
28°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°41’
R
PlutoPluto:
Lev
14°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°03’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°47’
 
CheirónCheirón:
Střelec
6°29’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »