David Hedison wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Hedison
(Albert David Hedison Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Providence, Rhode Island
Země:
Věk:
93 let
Povolání:
herec

David Hedison - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.5.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Hedison 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
David Hedison
datum narození 20.5.1927
(herec, instagram)

David Hedison - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Green Girl
(2005) - The Reality Trap
(2004) - Spectres
(2002) - SoapTalk
(2001) - Teroristické komando
(2001) - Megiddo: The Omega Code 2
(1999) - Inside 'Licence to Kill'
(1999) - Na útěku
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1990) - Nevyhlášená válka
(1989) - Povolení zabíjet
(1987) - The Law and Harry McGraw (TV seriál)
(1986) - Smart Alec
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Colbyové (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Partners in Crime (TV seriál)
(1984) - Obnažená tvář
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1984) - Double Trouble (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1983) - Amanda's (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - The Awakening of Cassie
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1979) - The Horror Show
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Power Within
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Ffolkes
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Project U.F.O. (TV seriál)
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Murder in Peyton Place
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Gibbsville (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - The Lives of Jenny Dolan
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Bronk (TV seriál)
(1975) - The Art of Crime
(1975) - Adventures of the Queen
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1973) - Žít a nechat zemřít
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - The New Perry Mason (TV seriál)
(1973) - Shaft (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Crime Club
(1973) - The Cat Creature
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - For the Use of the Hall
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Kemek
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Největší příběh všech dob
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1963) - The Farmer's Daughter (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1961) - Marines, Let's Go
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - Ztracený svět
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1959) - Five Fingers (TV seriál)
(1958) - The Son of Robin Hood
(1958) - Rally 'Round the Flag, Boys!
(1958) - Moucha
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Nepřítel pod hladinou
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
David Hedison - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.5.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Hedison 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Hedison - herec

se narodil 20.5.1927 ve městě Providence, Rhode Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Hedison

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


David Hedison
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
28°28’
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°44’
 
MerkurMerkur:
Býk
28°53’
 
VenušeVenuše:
Rak
9°19’
 
MarsMars:
Rak
19°46’
 
JupiterJupiter:
Ryby
27°21’
 
SaturnSaturn:
Střelec
4°49’
R
UranUran:
Beran
2°26’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°14’
 
PlutoPluto:
Rak
14°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°35’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
8°30’
 
CheirónCheirón:
Býk
3°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »