David Jensen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Jensen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pinckneyville
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

David Jensen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.9.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Jensen 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
David Jensen
datum narození 23.9.1952
(herec, instagram)

David Jensen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Geostorm
(2016) - Smothered
(2016) - Midnight Special
(2016) - Boj za svobodu
(2015) - Zipper
(2015) - The Parallax Theory (TV seriál)
(2015) - Focus
(2015) - Divoká dvojka
(2015) - Bolden!
(2014) - Kristy
(2014) - Black and White
(2014) - Barefoot
(2013) - The Last Exorcism Part II
(2013) - Second Sight
(2013) - Komorník
(2013) - Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2012) - Univerzální voják 4: Odplata
(2012) - Ničivé tornádo
(2012) - Looper
(2012) - Kurýr z podsvětí
(2012) - Bitevní loď
(2011) - Seconds Apart
(2011) - Pohřebák
(2011) - Noční jízda
(2011) - Escapee
(2011) - Creature
(2010) - Svět podle Mallory
(2010) - Super pes
(2010) - Poslední panic
(2010) - Leonie
(2010) - Jonah Hex
(2010) - Cesta do hlubin země Prométhea
(2009) - Wonderful World
(2009) - Wolvesbayne
(2009) - Risk je zisk
(2009) - Nora Roberts: Prokletá zátoka
(2009) - I Love You Phillip Morris
(2009) - Beyond a Reasonable Doubt
(2009) - Armáda jednoho
(2008) - Váleční ptáci
(2008) - Puls 2: Posmrtný život
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2007) - Ve městě hurikánů (TV seriál)
(2007) - Mlha
(2007) - Krvavá sklizeň
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2006) - Povolání: Zloděj (TV seriál)
(2006) - Na poslední chvíli
(2006) - Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story
(2006) - Jen trošku štěstí
(2006) - Déjà Vu
(2006) - Cesta za vítězstvím
(2005) - Obhájce smrti
(2005) - Klíč
(2005) - In
(2004) - Searching for David's Heart
(2004) - Pop Rocks
(2004) - Píseň lásky samotářky
(2004) - Nevěra
(2004) - Frankenstein
(2004) - Frankenstein
(2003) - Porota
(2002) - Sonny
(2001) - Zkouška věrnosti
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(1998) - Newton Boys
(1996) - Schizopolis
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1995) - Skryté zlo
(1995) - Likvidátor
(1993) - King of the Hill
(1991) - Kafka
(1987) - Winston

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Jensen 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Jensen - herec

se narodil 23.9.1952 ve městě Pinckneyville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Jensen

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


David Jensen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°23’
 
LunaLuna:
Štír
18°49’
 
MerkurMerkur:
Panna
29°29’
 
VenušeVenuše:
Váhy
24°47’
 
MarsMars:
Střelec
17°02’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°40’
R
SaturnSaturn:
Váhy
15°47’
 
UranUran:
Rak
18°06’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°39’
 
PlutoPluto:
Lev
22°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°20’
R
Černá LunaLilith:
Lev
19°51’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
6°43’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »