David Lovgren wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Lovgren
(David Karl Lovgren)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

David Lovgren - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Lovgren 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
David Lovgren
datum narození 4.11.1969
(herec, instagram)

David Lovgren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - American Mary
(2010) - Stonehenge apokalypsa
(2008) - Girlfriend Experience
(2006) - Smrtící zásnuby
(2006) - Poslední dny planety Země
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Terminal City (TV seriál)
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - Maximální limit
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Instinkt zabijáka (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2004) - The Days (TV seriál)
(2003) - See Grace Fly
(2003) - Alienated (TV seriál)
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2002) - Bliss (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Sea
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2001) - Last Wedding
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2001) - Elita
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - G-Saviour
(2000) - Drsný zákon
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Something More
(1999) - Rollercoaster
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - Nová Addamsova rodina (TV seriál)
(1998) - Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1997) - Nákaza
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Good Things Too
(1995) - Vánoční koleda
(1995) - Nevinný syn
(1995) - Live Bait
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Válečná kořist
(1994) - Off Key
(1994) - Bezmezná posedlost
(1994) - A co když je to láska
(1993) - The Only Way Out
(1993) - Madison (TV seriál)
(1993) - Kokosy na sněhu
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Soudruzi v akci
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1988) - Červený trpaslík (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Lovgren 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Lovgren - herec

se narodil 4.11.1969 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Lovgren

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


David Lovgren
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°53’
 
LunaLuna:
Panna
6°04’
 
MerkurMerkur:
Štír
4°37’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°15’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°47’
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°54’
 
SaturnSaturn:
Býk
4°56’
R
UranUran:
Váhy
6°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
27°49’
 
PlutoPluto:
Panna
26°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°19’
R
Černá LunaLilith:
Rak
26°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°03’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »