David Tennant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Tennant
(David John McDonald)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.4. 1971 - 14:00h
Místo:
Bathgate, Skotsko
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

David Tennant - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
18.4.1971 - 14:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.4.1971 - 13:00  
GB, Bathgate:
55°54' s.š., 3°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Tennant 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
David Tennant
datum narození 18.4.1971
(herec, režisér, instagram)

David Tennant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - National Television Awards 2015
(2015) - Bring the Noise
(2015) - Very British Problems (TV seriál)
(2015) - Pets: Wild at Heart
(2015) - A Grand Night In: The Story of Aardman
(2015) - Jessica Jones (TV seriál)
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2014) - Jak se dostat dopředu (TV seriál)
(2014) - Delfíni očima špionážních kamer (TV seriál)
(2014) - W1A (TV seriál)
(2014) - What We Did on Our Holiday
(2014) - Pošťák Pat
(2014) - Gracepoint (TV seriál)
(2014) - Doctor Who: The Ultimate Companion
(2013) - Tučňáci - život z blízka (TV seriál)
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - The Politician's Husband (TV seriál)
(2013) - The Escape Artist (TV seriál)
(2013) - Spies of Warsaw (TV seriál)
(2013) - Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2013) - Doctor Who: The Day of the Doctor
(2013) - Broadchurch (TV seriál)
(2012) - Tajný svět: Cesta do nitra buňky
(2012) - True Love (TV seriál)
(2012) - Tom a jeho Three Fu (TV seriál)
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2012) - Piráti!
(2012) - Nativity 2: Danger in the Manger!
(2012) - Jak vycvičit draky (TV seriál)
(2012) - Chcete být piráty?
(2011) - Země z ptačí perspektivy (TV seriál)
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - United
(2011) - Twenty Twelve (TV seriál)
(2011) - Noc hrůzy
(2011) - Náhradnice
(2011) - Much Ado About Nothing (divadelní záznam)
(2010) - Ask Rhod Gilbert
(2010) - Svobodný otec (TV seriál)
(2010) - Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
(2010) - Jak vycvičit draka
(2009) - The Greatest TV Shows of the Noughties
(2009) - V množství je síla aneb Nekonečné zvířecí armády
(2009) - Zlomový rok 39
(2009) - Pán času: Vody Marsu
(2009) - Pán času: Planeta mrtvých
(2009) - Pán času: Konec času - 2. část
(2009) - Pán času: Konec času - 1. část
(2009) - Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
(2009) - Hamlet
(2009) - Doctor Who: Dreamland (TV seriál)
(2008) - The BRIT Awards 2008
(2008) - 50 Ways to Leave Your TV Lover
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Pán času: Další doktor
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Einstein a Eddington
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - The Human Footprint
(2007) - Recovery
(2007) - Pán času: Plavba zatracených
(2007) - Learners
(2007) - Doctor Who: Time Crash (TV seriál)
(2007) - Doctor Who: The Infinite Quest
(2007) - Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
(2006) - Zachraňte Jimmyho
(2006) - The Romantics
(2006) - Pán času: Nevěsta na útěku
(2005) - The Friday Night Project
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
(2005) - Secret Smile
(2005) - The Quatermass Experiment
(2005) - Pán času: Vánoční invaze
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
(2004) - Traffic Warden
(2004) - The Deputy
(2004) - He Knew He Was Right (TV seriál)
(2004) - Blackpool (TV seriál)
(2003) - Trust (TV seriál)
(2003) - The Pillowman (divadelní záznam)
(2003) - Spine Chillers (TV seriál)
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Posh Nosh (TV seriál)
(2003) - Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
(2002) - Nine 1/2 Minutes
(2002) - Foylova válka (TV seriál)
(2002) - Dead Ringers (TV seriál)
(2001) - Sweetnightgoodheart
(2000) - GPTV
(2000) - Randall a Hopkirk (TV seriál)
(2000) - Amatér
(1999) - Poslední září
(1999) - People Like Us (TV seriál)
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1998) - The Mrs. Bradley Mysteries (TV seriál)
(1998) - Jak se neztratit v L.A.
(1998) - Duck Patrol (TV seriál)
(1997) - Holding the Baby (TV seriál)
(1997) - Bite
(1996) - A Mug's Game (TV seriál)
(1996) - Jude
(1994) - The Tales of Para Handy (TV seriál)
(1994) - Takin' Over the Asylum (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1988) - Rab C. Nesbitt (TV seriál)
(1983) - Dramarama (TV seriál)
(1980) - Children in Need

David Tennant - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
David Tennant - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1984) Georgia Moffett - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1968) Kylie Minogue (fáma)
(*1980) Sophia Myles
(*1970) Anne-Marie Duff

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Tennant 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Tennant - herec, režisér

se narodil 18.4.1971 ve městě Bathgate, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Tennant

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


David Tennant
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
27°50’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°51’
6
 
MerkurMerkur:
Býk
0°15’
9
R
VenušeVenuše:
Ryby
23°51’
8
 
MarsMars:
Kozoroh
21°44’
5
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°25’
4
R
SaturnSaturn:
Býk
22°15’
10
 
UranUran:
Váhy
10°49’
3
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°34’
4
R
PlutoPluto:
Panna
27°35’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°15’
6
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°11’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
10°51’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
25°13’
10
Domy:
Lev
25°12’
Vodnář
25°12’
2:
Panna
12°43’
8:
Ryby
12°43’
3:
Váhy
6°35’
9:
Beran
6°35’
Štír
9°44’
Býk
9°44’
5:
Střelec
21°10’
Blíženci
21°10’
6:
Kozoroh
27°45’
Rak
27°45’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
2°28’
11
Slun./Luna:
Ryby
12°51’
8


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »