David Vávra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Vávra

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1957 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, spisovatel, architekt

David Vávra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1957 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Vávra 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
David Vávra
datum narození v roce *1957
(herec, spisovatel, architekt, instagram)

David Vávra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
(2015) - Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren
(2015) - Piš, Kafka, piš!
(2015) - Hotel Praha story
(2015) - Dům zasvěcený snům
(2014) - Možná přijde i charita 2014
(2014) - Vejška
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Raport o Velké válce (TV seriál)
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Nalezeni na ztraceném
(2012) - Cesta do lesa
(2010) - Šumné stopy (TV seriál)
(2010) - Oko nad Prahou
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Ulovit miliardáře
(2009) - Alles Gute
(2008) - Elsa 2008
(2008) - Šumný Tachov
(2008) - Šumný Rakovník
(2008) - Šumný Přerov
(2008) - Šumný Praděd
(2008) - Šumný Moravský kras
(2008) - Šumné Horácko
(2008) - Šumné Domažlice a Klatovy
(2008) - Šumné Brno
(2008) - Šumná Vysočina
(2008) - Šumná Polička a Svitavy
(2008) - Šumná Jizera
(2008) - Šumná Chrudim
(2008) - Šumná Česká Lípa a Nový Bor
(2008) - Šumná Česká Kanada
(2008) - Šedesát šest Šumných měst
(2007) - 13. komnata Tomáše Halíka
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Šumný Trutnov
(2006) - Šumný Tábor
(2006) - Šumné Znojmo
(2006) - Šumné Třebové
(2006) - Šumné Berounsko
(2006) - Šumná Šumava
(2006) - Šumná Příbram
(2006) - Šumná Otava
(2006) - Šumná Litomyšl
(2006) - Šumná Jihlava
(2006) - Můj dům, můj Braník
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Skřítek
(2004) - Na stojáka
(2004) - Šumný Jiráskův kraj
(2004) - Šumný Benešov
(2004) - Šumné Valašsko
(2004) - Šumné Slovácko
(2004) - Šumné Polabí
(2004) - Šumné Chebsko
(2004) - Šumná Plzeň
(2004) - Šumná Kroměříž
(2004) - Letem světem (TV seriál)
(2004) - Karel IV.
(2003) - Mazaný Filip
(2002) - Ženský hlas
(2002) - Křesťanský magazín
(2002) - Šumný Šumperk
(2002) - Šumný Radhošť
(2002) - Šumný Nymburk
(2002) - Šumný Frýdek - Místek
(2002) - Šumný Děčín
(2002) - Šumný Český ráj
(2002) - Šumné Ústí nad Labem
(2002) - Šumné Pelhřimovsko
(2002) - Šumné Louny
(2002) - Šumné Kladno
(2002) - Šumné Karvinsko
(2002) - Šumné Karlovy Vary
(2002) - Šumné Hranice
(2002) - Šumné České Budějovice
(2002) - Šumná Mladá Boleslav
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Šumný Těšín
(2001) - Šumný Špindlerův Mlýn
(2001) - Šumný Most a Litvínov
(2001) - Šumné Teplice
(2001) - Šumné Poděbrady
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Šumný Prostějov
(2000) - Šumný Liberec
(2000) - Šumný Jablonec nad Nisou
(2000) - Šumný Hradec Králové
(2000) - Šumné Pardubice
(2000) - Ave Braník
(2000) - Hřmění divadla Sklep (divadelní záznam)
(2000) - Cesta z města
(1999) - Zwei Kessel Buntes
(1999) - Wartburg movie show
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Šumný Zlín
(1999) - Šumný Nový Jičín
(1999) - Šumný Náchod
(1999) - Šumný Krnov
(1999) - Šumný Kolín
(1999) - Šumná Divoká Orlice
(1999) - Pod prahem
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1998) - Na plovárně
(1998) - Multicar Movie Show
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Česká soda
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Pumelice lesní moudrosti
(1996) - Šumná Opava
(1996) - Šumná Olomouc
(1996) - Kamenný most
(1995) - Šumná Ostrava
(1995) - Šumná města (TV seriál)
(1995) -
(1995) - Trio
(1994) - Pražská pětka z Vídně do Akropole
(1994) - Co jste dělali v listopadu?
(1994) - Tak dělejte něco!
(1994) - Mlýny (divadelní záznam)
(1994) - Historky od krbu (TV seriál)
(1993) - Události
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1991) - Míč
(1991) - Zavřeno pro rodinný smutek
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Penziónek
(1991) - Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)
(1990) - Kouř
(1988) - Video a já
(1988) - Pražská 5
(1988) - Kopytem sem, kopytem tam
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1986) - Chemikál
(1981) - Kašpárek
(1978) - Zákon samurajů

David Vávra - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Vávra 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Vávra - herec, spisovatel, architekt

se narodil v roce *1957 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Vávra

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


David Vávra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
18°39’
 
LunaLuna:
Blíženci
18°44’
 
MerkurMerkur:
Ryby
8°40’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°31’
 
MarsMars:
Býk
24°43’
 
JupiterJupiter:
Panna
27°56’
R
SaturnSaturn:
Střelec
14°07’
 
UranUran:
Lev
3°18’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°16’
R
PlutoPluto:
Lev
28°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°08’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°13’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°40’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »