David Wenham wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Wenham

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Marrickville
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

David Wenham - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.9.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Wenham 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
David Wenham
datum narození 21.9.1965
(herec, instagram)

David Wenham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
(2017) - Iron Fist (TV seriál)
(2016) - Lion
(2016) - Goldstone
(2015) - Vykázáni (TV seriál)
(2015) - Oscar Wilde’s The Nightingale and the Rose
(2015) - Mrkáček Bill
(2015) - Force of Destiny
(2014) - 300: Vzestup říše
(2014) - Papírové vlaštovky
(2014) - Kód (TV seriál)
(2013) - Na jezeře (TV seriál)
(2012) - Dripping in Chocolate
(2010) - Prázdná kolébka
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2010) - Glenn Owen Dodds
(2010) - Čas zabíjet (TV seriál)
(2009) - Veřejní nepřátelé
(2009) - Legenda o Janě
(2008) - Útěk z Huang Shi
(2008) - Austrálie
(2007) - Who Were the Spartans?
(2007) - Manželská klec
(2006) - Odkaz Steva Irwina
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - 300: Bitva u Thermopyl
(2006) - Krutá odveta
(2005) - Tři dolary
(2005) - Proposition
(2004) - Van Helsing: Londýnská mise
(2004) - Van Helsing
(2004) - Stiff
(2004) - The Brush-Off
(2003) - From Book to Script: Finding the Story
(2003) - Vyrovnat si účty
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - After the Deluge
(2002) - The Silent Flood (TV seriál)
(2002) - Pure
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Lovec krokodýlů
(2002) - Banged Out
(2001) - Ruská panenka
(2001) - Moulin Rouge
(2001) - Dust
(2001) - Banka
(2000) - Rove Live
(2000) - The Beach
(2000) - In the Mind of the Architect (TV seriál)
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Molokai: The Story of Father Damien
(1998) - Změna je život (TV seriál)
(1998) - Smrtihlav
(1998) - Ďáblova duše
(1998) - The Boys
(1997) - Simone de Beauvoir's Babies (TV seriál)
(1997) - Return to Jupiter (TV seriál)
(1996) - Noc bláznů
(1996) - Mrazivé příběhy (TV seriál)
(1996) - Idiot Box
(1994) - Útěk z Absolomu
(1994) - Heartland (TV seriál)
(1994) - Gino
(1992) - Seeing Red
(1992) - Greenkeeping
(1990) - Hra o štěstí
(1988) - The Heroes
(1987) - Poor Man's Orange (TV seriál)
(1982) - Sons and Daughters (TV seriál)

David Wenham - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

David Wenham - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Wenham 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Wenham - herec

se narodil 21.9.1965 ve městě Marrickville, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Wenham

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


David Wenham
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
28°16’
 
LunaLuna:
Lev
8°09’
 
MerkurMerkur:
Panna
23°06’
 
VenušeVenuše:
Štír
8°59’
 
MarsMars:
Štír
21°06’
 
JupiterJupiter:
Rak
0°01’
 
SaturnSaturn:
Ryby
12°42’
R
UranUran:
Panna
16°04’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°58’
 
PlutoPluto:
Panna
16°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°01’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°51’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »