Debbi Morgan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Debbi Morgan
(Deborah Morgan)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Dunn
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka

Debbi Morgan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.9.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Debbi Morgan 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Debbi Morgan
datum narození 20.9.1956
(herečka, instagram)

Debbi Morgan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Toni Braxton: Unbreak my Heart
(2015) - A Royal Family Holiday
(2014) - Power (TV seriál)
(2013) - All My Children (TV seriál)
(2011) - The 38th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - Našli mě naši
(2006) - Color of the Cross
(2005) - Coach Carter
(2005) - Back in the Day
(2004) - I Wanna Be a Soap Star
(2004) - Woman Thou Art Loosed
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - For the People (TV seriál)
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - Láska a basket
(2000) - Čas proměn
(1999) - Taková normální holka
(1999) - Hurikán v ringu
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Co Bůh spojí...
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1997) - Evina zátoka
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - The City (TV seriál)
(1994) - The 21st Annual Daytime Emmy Awards
(1994) - 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration
(1992) - Perry Mason: Případ osudných obrazů
(1991) - The Less Than Perfect Daughter
(1989) - The 16th Annual Daytime Emmy Awards
(1989) - Generations (TV seriál)
(1987) - Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story
(1984) - Příběh Jesseho Owense
(1983) - Loving (TV seriál)
(1981) - Thornwell
(1981) - Behind the Screen (TV seriál)
(1979) - Love's Savage Fury
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1976) - Taxikář
(1976) - The Monkey Hu$tle
(1975) - Mandingo
(1974) - Úžasná Grace
(1971) - Cry Uncle!
(1970) - All My Children (TV seriál)
Debbi Morgan - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Charles S. Dutton - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Debbi Morgan 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Debbi Morgan - herečka

se narodila 20.9.1956 ve městě Dunn, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Debbi Morgan

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Debbi Morgan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°29’
 
LunaLuna:
Beran
1°41’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°30’
R
VenušeVenuše:
Lev
12°40’
 
MarsMars:
Ryby
15°39’
R
JupiterJupiter:
Panna
15°30’
 
SaturnSaturn:
Štír
28°14’
 
UranUran:
Lev
5°46’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°58’
 
PlutoPluto:
Lev
29°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°08’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
2°11’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°46’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »