Debi Mazar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Debi Mazar
(Deborah Mazar)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herečka

Debi Mazar - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.8.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Debi Mazar 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Debi Mazar
datum narození 13.8.1964
(herečka, instagram)

Debi Mazar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Younger (TV seriál)
(2015) - Vincentův svět
(2014) - Je prostě báječná
(2013) - Return to Babylon
(2012) - Sám doma 5: Vánoční loupež
(2011) - Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage
(2010) - Unique Eats
(2010) - Good Vibes (TV seriál)
(2009) - Madonna: Celebration (hudební videoklip)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Život je krásný
(2008) - Ženy
(2008) - Smetánka (TV seriál)
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Red Riding Hood
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Alibi
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Wait
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Portrét šílenství
(2005) - Living with Fran (TV seriál)
(2005) - Buď v klidu
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Můj malý svět
(2004) - Goodnight, Joseph Parker
(2004) - Collateral
(2003) - Who Killed the Idea?
(2003) - Wanda at Large (TV seriál)
(2003) - All of Us (TV seriál)
(2002) - Tuxedo
(2002) - Ten Tiny Love Stories
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - The Groovenians
(2001) - Deception
(2000) - Madonna: Music (hudební videoklip)
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - More Dogs Than Bones
(2000) - Hra o výkupné
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - The Sissy Duckling
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Madonna Rising
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - There's No Fish Food in Heaven
(1998) - Svědek proti mafii
(1998) - Krevní pouto
(1998) - Frogs for Snakes
(1998) - David a Lisa
(1997) - The View
(1997) - Zkurvená nuda
(1997) - Vetřelec 007
(1997) - Trouble on the Corner
(1997) - Temporarily Yours (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - Jak ta je úžasná
(1997) - The Deli
(1997) - Casper - První kouzlo
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Vesmírní trakeři
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Můj nejmilejší bar
(1996) - Co jsem ti nikdy neřekla
(1995) - Na plný pecky
(1995) - Batman navždy
(1994) - Howard Stern
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Hon na čarodějnice
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Prachy za nic
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Beethoven 2
(1993) - A tak jsem si vzal řeznici
(1992) - Madonna: Deeper and Deeper (hudební videoklip)
(1992) - Svět Monkeyho Zetterlanda
(1992) - Singles
(1992) - Malcolm X
(1992) - In the Soup
(1992) - Hračky
(1992) - Divoký anděl
(1991) - Tropická horečka
(1991) - The Doors
(1991) - Človíček Tate
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Madonna: The Immaculate Collection (hudební videoklip)
(1990) - Mafiáni
(1986) - Madonna: True Blue (hudební videoklip)
(1986) - Madonna: Papa Don't Preach (hudební videoklip)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1984) - Graffiti Rock
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - New York Beat Movie
Debi Mazar - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.8.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Debi Mazar 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Debi Mazar - herečka

se narodila 13.8.1964 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Debi Mazar

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Debi Mazar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
20°44’
 
LunaLuna:
Štír
2°19’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°22’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°05’
 
MarsMars:
Rak
9°07’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°27’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°30’
R
UranUran:
Panna
9°10’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°08’
 
PlutoPluto:
Panna
13°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°24’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
23°35’
 
CheirónCheirón:
Ryby
17°37’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »