Dee Wallace wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dee Wallace
(Deanna Bowers)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Dee Wallace (Dee Wallace-Stone) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.12.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dee Wallace 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Dee Wallace
datum narození 14.12.1948
(herečka, instagram)

Dee Wallace - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rock Paper Dead
(2016) - Death House
(2016) - All Hallow's Eve
(2015) - Zombie Killers: Elephant's Graveyard
(2015) - The Story of Bonnie and Clyde
(2014) - Actor? A Documentary
(2014) - 2 Bedroom 1 Bath
(2014) - Love & Mercy
(2014) - The Jazz Funeral
(2014) - Ejecta
(2014) - Cry of the Butterfly
(2014) - Between the Sand and the Sky
(2014) - Apparitional
(2013) - Robocroc
(2013) - My Stepbrother Is a Vampire!?!
(2013) - Hansel & Gretel
(2013) - Grand Piano
(2013) - Bonnie & Clyde: Justified
(2012) - I Heart Monster Movies
(2012) - Zničující střet
(2012) - Margarine Wars
(2012) - The Lords of Salem
(2012) - Fuzz Track City
(2012) - The Boarder
(2012) - Beyond
(2012) - Až do nebe
(2011) - Walk a Mile in My Pradas
(2011) - Sebastian
(2011) - Sam Steele and the Crystal Chalice
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2011) - Exodus Fall
(2011) - Exit Humanity
(2011) - Bad Actress
(2010) - V ložnicích
(2010) - Těžká rozhodnutí
(2010) - Soupernatural
(2010) - Scratching the Surface
(2010) - Nemilosrdná pohledávka
(2010) - Cage Free
(2010) - Beautysleep Symphony
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Tak se měj
(2009) - Stem Cell
(2009) - The Stalker Within
(2009) - Raven
(2009) - The Rain
(2009) - The Mother of Invention
(2009) - The Magic 7
(2009) - Happy in the Valley
(2009) - Dům ďábla
(2009) - Babysitters Beware
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2008) - The No Sit List
(2008) - Matchmaker Mary
(2008) - Little Red Devil
(2007) - The Many Masks of Michael Myers
(2007) - Přepadení v poušti
(2007) - J-ok'el
(2007) - Halloween
(2007) - The Blue Rose
(2006) - Ztracený
(2006) - Zamoření
(2006) - Sons & Daughters (TV seriál)
(2006) - Satanův měsíc
(2006) - Poslední den na obzoru
(2006) - Kalamazoo?
(2006) - The Eden Formula
(2006) - American Blend
(2006) - Abominable
(2005) - Yesterday's Dreams
(2005) - Scar
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Ozvěna smrti
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Headspace
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Perfektní manžel
(2003) - Unleashing the Beast: Making 'The Howling'
(2003) - Looking Back at 'The Hills Have Eyes'
(2003) - Paradise
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Live at the Shrine! John Williams and the World Premiere of 'E.T.: The Extra Terrestrial': The 20th Anniversary
(2002) - E.T. the Extra-Terrestrial: 20th Anniversary Celebration
(2002) - The E.T. Reunion
(2002) - Sudden Fear
(2002) - Ryby nemrkají
(2001) - 18
(2001) - Pohřbené lži
(2001) - A Month of Sundays
(2001) - Hra na smrt
(2001) - Čára za minulostí
(2001) - Adjustments
(2000) - Flamingo Dreams
(2000) - Artie
(1999) - Vražda v rodině
(1999) - Pirates of the Plain
(1999) - Invisible Mom II
(1999) - Deadly Delusions
(1998) - Making of 'The Frighteners, The'
(1998) - Příběh Dennise Rodmana
(1998) - The Christmas Path
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - Společný zájem
(1997) - Skeletons
(1997) - Nevada
(1997) - Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder
(1997) - Dokonalá matka
(1997) - Black Circle Boys
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Making of 'E.T. The Extra-Terrestrial'
(1996) - Subliminal Seduction
(1996) - Přízraky
(1996) - Neviditelná maminka
(1995) - Temptress
(1995) - The Phoenix and the Magic Carpet
(1995) - Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět
(1995) - High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
(1995) - Cops n Roberts
(1995) - Brothers' Destiny
(1994) - Ztracený syn 4
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Witness to the Execution
(1994) - Skejťák 2
(1994) - Runaway Daughters
(1994) - Obchodník s láskou
(1993) - Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story
(1993) - My Family Treasure
(1993) - Huck and the King of Hearts
(1993) - Diskrétnost zaručena
(1993) - Bouře v lahvi
(1992) - Zachraň mě
(1991) - P.S.I. Luv U
(1991) - Popkorn
(1991) - Aligátor 2: Mutace
(1990) - Dnes v noci jsem nebezpečná
(1989) - The New Lassie (TV seriál)
(1988) - Soukromý pozemek
(1988) - Addicted to His Love
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - An Enemy Among Us
(1987) - Bushfire moon
(1986) - Circus of the Stars #11
(1986) - Together We Stand (TV seriál)
(1986) - Sin of Innocence
(1986) - Hra stínů
(1986) - Critters
(1986) - Club Life
(1986) - Biały Smok
(1985) - Tajná ctitelka
(1985) - Suburban Beat
(1985) - Hostage Flight
(1984) - Super Password
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Sky's No Limit
(1983) - Wait Till Your Mother Gets Home!
(1983) - I Take These Men
(1983) - Happy
(1983) - Cujo, vzteklý pes
(1982) - Velká zkouška
(1982) - Jimmy the Kid
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
(1981) - A Whale for the Killing
(1981) - Kvílení vlkodlaků
(1981) - Child Bride of Short Creek
(1981) - The Five of Me
(1980) - The Secret War of Jackie's Girls
(1979) - 10
(1979) - Young Love, First Love
(1977) - Hory mají oči
(1977) - All the King's Horses
(1975) - Stepfordské paničky
Dee Wallace - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1942) Christopher Stone - manžel

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dee Wallace 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dee Wallace - herečka

se narodila 14.12.1948 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dee Wallace

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Dee Wallace
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
22°25’
 
LunaLuna:
Býk
29°03’
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°21’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°47’
 
MarsMars:
Kozoroh
13°27’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°20’
 
SaturnSaturn:
Panna
6°11’
 
UranUran:
Blíženci
28°47’
R
NeptunNeptun:
Váhy
14°52’
 
PlutoPluto:
Lev
16°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°21’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
16°20’
 
CheirónCheirón:
Střelec
2°01’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »