Della Reese wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Della Reese
(Delloreese Patricia Early)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.7. 1931 - 10:00h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Della Reese - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
6.7.1931 - 10:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.7.1931 - 15:00  
US, Frenchtown Charter Township:
42°20' s.š., 83°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Della Reese 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Della Reese
datum narození 6.7.1931
(herečka, instagram)

Della Reese - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Light
(2013) - Dear Secret Santa
(2012) - Meant to Be
(2012) - Me Again
(2012) - Christmas Angel
(2011) - Hallelujah
(2010) - Mery v očekávání
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - I.Q.: Génius
(2005) - Salon krásy
(2002) - Rhapsody in Black
(2000) - The Moving of Sophia Myles
(2000) - Dinosaurus
(1999) - Journey to a Hate Free Millennium
(1999) - Slečna Anya
(1999) - The Secret Path
(1999) - Redd Foxx: The E! True Hollywood Story
(1999) - Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Rodina matky Flory
(1998) - Emmino přání
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Zázračný háj
(1997) - Svatba sjednaná v nebi
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Honička na playboye
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Mo' Funny: Black Comedy in America
(1992) - You Must Remember This
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1991) - The Royal Family (TV seriál)
(1990) - The Kid Who Loved Christmas
(1989) - Noci v Harlemu
(1988) - Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
(1986) - The Gift of Amazing Grace
(1985) - Charlie & Co. (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - It Takes Two (TV seriál)
(1980) - The Alan Thicke Show
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1978) - The Jim Nabors Show
(1976) - Break the Bank
(1976) - Nightmare in Badham County
(1975) - Welcome Back, Kotter (TV seriál)
(1975) - Psychic Killer
(1975) - Návrat Joe Forrestera
(1974) - Twice in a Lifetime
(1974) - Chico and the Man (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - The Voyage of the Yes
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Girl Talk
(1958) - Let's Rock
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.7.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Della Reese 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Della Reese - herečka

se narodila 6.7.1931 ve městě Frenchtown Charter Township, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Della Reese

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Della Reese
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
13°33’
11
 
LunaLuna:
Ryby
28°41’
7
 
MerkurMerkur:
Rak
21°35’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
26°18’
10
 
MarsMars:
Panna
14°27’
1
 
JupiterJupiter:
Rak
27°38’
11
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
20°27’
5
R
UranUran:
Beran
19°13’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
3°42’
12
 
PlutoPluto:
Rak
20°14’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°43’
8
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°32’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
22°14’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
26°04’
9
Domy:
Panna
10°57’
Ryby
10°57’
2:
Váhy
4°48’
8:
Beran
4°48’
3:
Štír
3°50’
9:
Býk
3°50’
Střelec
7°23’
Blíženci
7°23’
5:
Kozoroh
12°04’
Rak
12°04’
6:
Vodnář
13°41’
Lev
13°41’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
24°10’
11
Slun./Luna:
Býk
21°07’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »