Denis Lawson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Denis Lawson

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.9. 1947 - 11:55h
Místo:
Glasgow
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Denis Lawson - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.9.1947 - 11:55  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.9.1947 - 10:55  
GB, Glasgow:
55°53' s.š., 4°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Denis Lawson 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Denis Lawson
datum narození 27.9.1947
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Denis Lawson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Inside No. 9 (TV seriál)
(2013) - The Wee Man
(2013) - Stroj
(2012) - Rozbitý svět
(2011) - Perfect Sense
(2011) - Marchlands (TV seriál)
(2010) - Já, William (TV seriál)
(2010) - Above Their Station
(2009) - No Holds Bard
(2009) - Mister Eleven (TV seriál)
(2009) - Law & Order: UK (TV seriál)
(2009) - Enid
(2009) - Breaking the Mould
(2008) - Umučení (TV seriál)
(2008) - Criminal Justice (TV seriál)
(2007) - Slečna Marplová: Zkouška neviny
(2007) - Jekyll (TV seriál)
(2007) - Haló, tady Bombaj (TV seriál)
(2006) - The Thieving Headmistress
(2006) - Robin Hood (TV seriál)
(2006) - Feel the Force (TV seriál)
(2006) - Dolls
(2005) - Sensitive Skin (TV seriál)
(2005) - Ponurý dům (TV seriál)
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2003) - Lucky Jim
(2001) - The Fabulous Bagel Boys
(2000) - GPTV
(2000) - Other People's Children (TV seriál)
(2000) - Bob Martin (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1998) - The Ambassador (TV seriál)
(1998) - The Round Tower
(1998) - Hornblower - Důstojnické zkoušky
(1997) - Šest v tom (TV seriál)
(1997) - A Royal Scandal
(1996) - Dalziel a Pascoe (TV seriál)
(1996) - Cervellini fritti impanati
(1994) - Pie in the Sky (TV seriál)
(1992) - Natural Lies (TV seriál)
(1991) - Bejewelled
(1990) - El C.I.D. (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - The Justice Game
(1988) - The Zip
(1987) - Love After Lunch
(1986) - Kit Curran (TV seriál)
(1986) - Dead Head (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1985) - Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1984) - The Kit Curran Radio Show (TV seriál)
(1984) - The Chain
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1983) - Místní hrdina
(1983) - Bitter Cherry
(1982) - Běh času (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - The Good Companions (TV seriál)
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1978) - Armchair Thriller (TV seriál)
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Rock Follies of '77 (TV seriál)
(1977) - Prozřetelnost
(1977) - Muž se železnou maskou
(1977) - Holocaust 2000
(1977) - BBC2 Play of the Week (TV seriál)
(1976) - Rock Follies (TV seriál)
(1976) - Plays for Britain (TV seriál)
(1975) - Survivors (TV seriál)
(1974) - Seven Faces of Woman (TV seriál)
(1974) - Ms or Jill and Jack
(1974) - Late Night Drama (TV seriál)
(1973) - The Merchant of Venice
(1973) - Beryl's Lot (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1962) - Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Denis Lawson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Denis Lawson - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Denis Lawson 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Denis Lawson - herec, scénárista, režisér

se narodil 27.9.1947 ve městě Glasgow, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Denis Lawson

Dnes se narodili
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Denis Lawson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
3°29’
10
 
LunaLuna:
Ryby
0°46’
3
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°12’
11
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°54’
10
 
MarsMars:
Rak
27°52’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
24°52’
1
 
SaturnSaturn:
Lev
18°46’
9
 
UranUran:
Blíženci
26°09’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°16’
10
 
PlutoPluto:
Lev
14°23’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°52’
7
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°39’
2
 
CheirónCheirón:
Štír
8°26’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
16°43’
5
Domy:
Štír
19°26’
Býk
19°26’
2:
Střelec
19°50’
8:
Blíženci
19°50’
3:
Vodnář
1°59’
9:
Lev
1°59’
Ryby
13°36’
Panna
13°36’
5:
Beran
13°21’
Váhy
13°21’
6:
Býk
4°00’
Štír
4°00’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
16°31’
11
Slun./Luna:
Střelec
17°07’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925) herec

Spojené státy Nick Nolte
(*1941) herec

Spojené státy James Dean
(*1931) herec

Spojené státy Lana Turner
(*1921) herečka

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929) herec, dabér


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Albert Finney
(*1936 - 2019) herec

Německo Josef Mengele
(*1911 - 1979) morbidní německý nacistický lékař SS, masový vrah

Itálie papež Pius IX.
(*1792 - 1878) 255. papež

Spojené státy Betty MacDonald
(*1908 - 1958) spisovatelka

Velká Británie Jindřich VIII. Tudor
(*1491 - 1547) král Anglie, Irska a uchazeč o trůn Francie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »