Dennis Farina wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dennis Farina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Dennis Farina - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.2.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dennis Farina 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Dennis Farina
datum narození 29.2.1944
(herec, instagram)

Dennis Farina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Neznámí autoři
(2014) - Lucky Stiff
(2011) - Vykoupení Joea Maye
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Luck (TV seriál)
(2011) - Doktorka Plyšáková (TV seriál)
(2010) - Knucklehead
(2008) - Víno roku
(2008) - Mejdan v Las Vegas
(2007) - Purpurové květy
(2007) - Pokerový král
(2007) - Deník zabijáka
(2007) - Bag Boy
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Zánik Empire Falls
(2004) - This Old Cub
(2004) - Scrambled Eggs
(2004) - Planet of the Pitts
(2004) - Paparazzi
(2003) - Poker Night
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Zloději z Harvardu
(2002) - Velký průšvih
(2002) - In-Laws (TV seriál)
(2001) - Ulice New Yorku
(2000) - Podfu(c)k
(2000) - Kdo seje zlo
(2000) - Falešná hra
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Parchanti nebo poldové?
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
(1998) - Buddy Faro
(1997) - Stará láska nerezaví
(1997) - Něžná mafie
(1996) - Eddie
(1995) - Out of Annie's Past
(1995) - Chyťte ho!
(1995) - Bonanza: Vystaveni útoku
(1994) - One Woman's Courage
(1994) - Little Big League
(1994) - The Corpse Had a Familiar Face
(1993) - Zmizení Nory
(1993) - Sledování
(1993) - Romeo krvácí
(1993) - Na dostřel
(1993) - Cizinec v zrcadle
(1992) - Gomorron
(1992) - Velký prachy
(1992) - Trýznivé pochybnosti
(1992) - Pouliční zločiny
(1992) - Mac
(1992) - Drug Wars: The Cocaine Cartel
(1991) - Perfect Crimes
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - People Like Us
(1990) - Muži bez respektu
(1990) - Blind Faith
(1989) - Škrtiči z Hillside
(1988) - Životní šance
(1988) - Půlnoční běh
(1987) - Šest z Alcatrazu
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1986) - Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
(1986) - Jack and Mike
(1986) - Červený drak
(1986) - Crime Story
(1986) - The Birthday Boy
(1985) - Zákon mlčení
(1985) - Triplecross
(1985) - The Killing Floor
(1985) - Final Jeopardy
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Hard Knox
(1983) - Through Naked Eyes
(1981) - Zloděj

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.2.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dennis Farina 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dennis Farina - herec

se narodil 29.2.1944 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dennis Farina

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Dennis Farina
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°47’
 
LunaLuna:
Býk
23°17’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
25°36’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°34’
 
MarsMars:
Blíženci
17°07’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°50’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
19°45’
 
UranUran:
Blíženci
4°57’
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°29’
R
PlutoPluto:
Lev
6°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
5°02’
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°10’
 
CheirónCheirón:
Panna
12°52’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »