Diane Delano wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diane Delano

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka

Diane Delano - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.1.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diane Delano 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Diane Delano
datum narození 29.1.1957
(herečka, instagram)

Diane Delano - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Dark Star Hollow
(2014) - 100 Things to Do Before High School (TV seriál)
(2011) - 2 $ocky (TV seriál)
(2011) - DeVanity (TV seriál)
(2010) - Scooby-Doo: Abrakadabra!
(2010) - Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Crafty (TV seriál)
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2007) - Choose Connor
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Surfařská akademie
(2006) - Rituál
(2006) - Midnight Clear
(2005) - Zoey 101 (TV seriál)
(2005) - Rodinná válka (TV seriál)
(2005) - Modelky na zabití
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2005) - Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Quintuplets (TV seriál)
(2004) - Lupiči paní domácí
(2003) - Vichřice
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Rodinné tajemství
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2003) - Jeepers Creepers 2
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - St. Sass
(2002) - Out of These Rooms
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2001) - The Theory of the Leisure Class
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - One on One (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - The Michael Richards Show (TV seriál)
(2000) - Highway 395
(2000) - The Brothers Garcia (TV seriál)
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Návrat na farmu
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - Nová Addamsova rodina (TV seriál)
(1998) - Návrat Addamsovy rodiny
(1997) - Migo (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - The Angry Beavers (TV seriál)
(1996) - V zajatí štrkáčov
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1995) - Unhappily Ever After (TV seriál)
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Platypus Man (TV seriál)
(1995) - Misery Loves Company (TV seriál)
(1995) - The Eddie Files (TV seriál)
(1995) - Doupě (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Divoká řeka
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - Bakersfield P.D. (TV seriál)
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Riskantní karta
(1992) - Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1991) - Lumpíci (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Acting Sheriff
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Jury Duty: The Comedy
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Miracle Mile
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1986) - Stark: Mirror Image
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Perfect Strangers (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Chlapec - krysa
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Srdce na kolech
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diane Delano 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diane Delano - herečka

se narodila 29.1.1957 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diane Delano

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Diane Delano
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°20’
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°11’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°32’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
20°48’
 
MarsMars:
Býk
0°32’
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°31’
R
SaturnSaturn:
Střelec
12°01’
 
UranUran:
Lev
4°45’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°35’
 
PlutoPluto:
Lev
29°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°12’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°50’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°44’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »